-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iyi günler herkese . abim ve ben bulunduğumuz şehirde playstation veya internet kafe açmak istiyoruz . hangisi daha kazançlı ya da daha çok tercih edilir diye düşündüğümüzde benim tarafım ps'den yanaydı . nüfusu 100 bin civarı bir şehir burası ve büyük bir internet kafe veya ps salonu bulunmuyor . sizin tercihiniz yada tavsiyeniz hangisi olurdu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Playstation diğerine oranla karlı olacaktır. İnternet kafenin dönemi bitti ama Playstation'ın hala bitmedi. 3-5 yılda kazandıracağını kazandırabilir size. Ama tabii iyi analiz etmek gerekir açacağınız bölgeyi vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Zor soru. Playstation yanında 3,4 pc. Yanında fotokopi. Fotokopi paravanlı olabilir. Batma riski yüksek bir sektör.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evinde interneti olan kişi sayısı ile ps olan kişi sayısını kıyaslayın. Tabi hesaba birde nüfusun yaşlara göre dağılımını ekleyin. Sonuç sanırım kararınız için yardımcı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ps daha avantajlı olur. Herkesin evinde bir pc var neredeyse, olmasa da herkeste bir telefon var internete bağlanan. Ps pek kimsede yoktur. Ama kazançlı olur mu, hala ps oynayan var mı, giderleri karşılayıp aylık geçinebilecek bir kâr bırakır mı bilmiyorum. Yukardaki arkadaşın dediği gibi birkaç tane de bilgisayar koyulabilir. İlla ki bilgisayarda takılan ds olacaktır (3 kişi gelip 2 kişi ps oynarken diğeri pc ile takilir mesela). Bir de ödev çikartma, fotokopi çekme, kontör yükleme vs... olması gerekecektir. Bölge uygunsa maus, klavye vs. gibi bilgisayar parçaları da satılabilir, format atma/tamir vs. olabilir. Bizim buralarda birçok internet cafe kapandı, işlek caddelerde olanlar da bu söylediğim şekilde ayakta kalıyorlar. Kek, içecek satanlar da var. Demek ki tek başına ps ve pc yeterli olmuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
baltazar
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ps kafe çok daha mantıklı olur bence internet kafe güldürü eskisi kadar popüler değil maalesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
PS kafe olabilir. İstanbul da hiç görmüyorum ama Ankara ya gittiğimde bir sürü gördüm ve hepsi doluydu. Şehre ve mahalleye göre değişebilir. Çocuklara değilde yetişkinlere hitap eden bir kafe olabilir ama her türlü çok riskli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anadoluda ps salonları hala çok rağbet görüyor en azından amasya da öyle. Yerinize göre açın ama kesinlikle ps diyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Güvenlik Sistemleri / Ps3 Cafe
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ramazan bayramın da şehir değişikliği nedeni ile ps cafemi devrettim. Yıllarca internet cafe işlettim. Ps nin saatlik ücreti internetten pahalı olduğu için karmarjı yüksek. İnternet cafelerde yasaklı site filtre gibi birçok denetleme var. Üniye yakın yer tercih edin ps cafe tercih edin derim.