Ayrıca WhatsApp numaranız da Türkiye numarası olmaması, yani fake olması sizi ************** gösteriyor. Belki işinizi hakkınızla yapıyorsunuzdur ama sıradan html sayfası, alışveriş esnasında başka siteye yönlendirme ve fake numara ile açılmış WhatsApp destek hattı sizi kesinlikle güvenilir yapmaz. Merak etmeyin kişisel numaranızı kullansanız falan bir şey olmaz :)
Whatsapp numarasını whatsapp business için özel olarak aldım. Daha kurumsal destek vermeyi amaçladım.
Sepet sistemi yapamadığımdan dolayı da farklı siteye yönlendirme yaparak ödemeleri de oradan almayı amaçladım.
Sepet sistemi yapamadığımdan dolayı da farklı siteye yönlendirme yaparak ödemeleri de oradan almayı amaçladım. Ayrıca ödemelerinizi daha korumalı hale getireleceğini sitemizde oluşan bir sorun vs olursa eğer bundan sizin veya herhangi bir kart bilginizin güvende olmasını hedefledim.
Bir kaç sitede referanslarım bolca bulunuyor ayrıca yetkili olduğum birçok yer de var dilerseniz onları da steam profilim üzerinden inceleyebilirsiniz.