KamilHanci merhabalar. Gönderdiğiniz driveri indirip kurdum, fakat halen seste bir gecikme söz konusu ve ses düzeyi düşük geliyor.
Benim istediğim şey sorunsuz bir şekilde Windows'un kendi ses sürücüsünü kullanmak. Sizin verdiğiniz driveri kurduktan sonra tekrardan aygıt yöneticisine girip ses video denetleyicileri bölümünden realteğe sağ tıklayarak sürücüyü güncelleştir, kendi bilgisayarımda ara ve Bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver bölümünden Windows'un kendi ses driveri High Definition Audio Aygıtı seçeneğini seçtim.
Windows'un kendi ses sürücüsü aktif oldu, herşey sorunsuzca çalışıyordu. Sistem Kulaklığımıda görüyordu.
Fakat yukarıda da bahsettiğim gibi bilgisayarımı kapattım, yeniden açtığımda Windows'un sürücüsü halen varsayılan sürücüm olarak kalıyor. Laptopumun hoparlörü sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Ama kulaklığımı taktığımda kulaklığımı görmüyor.
Ses aygıtlarındaki yazı aynen bu:
Headphones; High Definition Audio Device; Takılı değil
Realtek sürücüsünü Windows'un kendi ses sürücüsüyle değiştirdiğimde headphonesi görüyordu. Fakat nedendir bilemiyorum, bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda normal laptop hoparlörüm sorunsuz bir şekilde Windows'un kendi ses sürücüsünde çalışırken, kulaklığımı taktığımda headphones takılı değil olarak görünüyor.
İstediğim şey Windows'un kendi ses sürücüsünü kullanmaya devam etmek ve Windows'un kulaklığımı görmesini sağlamak.
Umarım sorunumu açık bir şekilde ifade edebilmişimdir.