WMAracı'nda ticaret ve forum kategorilerinin listesi her ne kadar aynı sayfaya taşınmış olsalar da, ticaret alt kategorileri net bir biçimde ayrılmış durumda. Satış konularının bilgi kategorisinde olmaması için bütün forum özellikle hassasiyet gösteriyoruz. Gözden kaçan olursa da kullanıcıların raporları sayesinde konular tamamen ayrıştırılıyor.

Kullanıcıların siteye girdiğinde en çok dikkat ettikleri yerlerden birisi anasayfanın en üst kısmında bulunan "WMAracı Gündem" alanı. WMAracı Gündem kısmındaki son cevaplanmış 15 konunun tamamı bilgi ve tartışma üzerine. Kısacası burada da ticaret ve bilgi kesin çizgilerle ayrılmış durumda. Eski düzen ile pek bir farkı yok.

Bilgi ve tartışma konularını incelerseniz kolay kolay cevapsız kalan pek konu göremezsiniz. Tabii bu durum sorulan sorulara göre değişebiliyor. Stackoverflow'da bile sorduğum son 10 sorunun sadece 2'sine cevap alabildim. Büyük değişimde en çok dikkat çeken hususlardan birisi GET sistemi olacak. Yönetimin GET sistemine geçmesindeki amaç dolandırılma riskini ortadan kaldırmak. En azından "ödemeyi alınca satıcının müşteriye olan tavrı değişti" şikayetleri bile başlı başına önemli bir problem. Eminim sizde GET sistemini kullandığınız zaman iyi ki böyle bir sisteme geçilmiş diyeceksinizdir.

Sizin siteminiz daha çok tartışma konularında "ücretli yaparım PM lütfen" diyen kesime olmuş bence. :)