Paü de hangi bölüm ve fakülteyi tercih ediyorsunuz. Ayrıca Balıkesire göre çok çok gelişmiş bir ildir Denizli.
Balıkesir Üniversitesi ile ilgili bilgim yok, fakat tatil amaçlı sık sık Balıkesir'e gider gelirim ve bu yönüyle on numara şehirdir. Öğrenciye uygun bir il midir, onu bilemem.
Pamukkale Üniversitesi'nin ise kampüsünü görme fırsatım oldu ve az çok da ortamına girdim. Öğrenci yoğunluklu bir mekân. Öğrenci için ideal bir şehir Denizli. Birkaç bölümünde de sağlam öğretim elemanları bulunuyor.
Tavsiyem, üniversite tercihlerini yapmadan önce kafanda belirlediğin ilk birkaç üniversiteyi gidip görmen ya da en azından biraz araştırman. Yurtları araştırmadan da kararını verme ;)
Pamukkale Üniversitesi'nin ise kampüsünü görme fırsatım oldu ve az çok da ortamına girdim. Öğrenci yoğunluklu bir mekân. Öğrenci için ideal bir şehir Denizli. Birkaç bölümünde de sağlam öğretim elemanları bulunuyor.
Tavsiyem, üniversite tercihlerini yapmadan önce kafanda belirlediğin ilk birkaç üniversiteyi gidip görmen ya da en azından biraz araştırman. Yurtları araştırmadan da kararını verme ;)
Yurtları araştırdık. İzmir'liyim zaten. yakın çevreyi yurtlara bakarak yazdık. O açıdan bir sorun yok..
Denizli: Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Bilgisayar Mühendisliği
Makine Mühendisliği
Balıkesir: Makine Müh.
Peki tavsiye eder misin denizliyi. Git oku severek okursun sosyal ortamı güzel. Eğitimi iyi der misiniz?