Mukim adlı üyeden alıntı

Celal Bayar'ın üstte olması bence senin için daha iyi ;)



Böyle bir soruyu açıkçası cevaplamak imkânsız. Çünkü sen hangi tür sosyal ortamdan hoşlanırsın, ne tür arkadaşlıklar kurarsın bilemem. Sonuçta öğrencinin olduğu her yerde ortam vardır :) Bir de, benim çok sevdiğim bir yeri senin sevmeni de bekleyemem. Hani bu vebal altına da girmektir ayrıca. Ben Manisa çok güzel, kesin orayı tercih et derim, çünkü sevmişimdir orayı; fakat sen kazandığın takdirde gidip orayı görürsen ve hiç beğenmezsin, bu olmaz o yüzden. Anlatabildim mi, bilmiyorum ama gideceğin yerin içine sinmesi ve o yeri sevmen gerekiyor. Yoksa dört yıllık lisans programları nasıl bitecek diye düşünürsün. Hele de İzmir gibi bir şehirden tercih yapıyorsun. Yakın illere gidip araştır ki, sevmeden aman ha tercih yapma. Yoksa, en ummadığın tercih şak diye çıkar karşına :)


Celal bayar üstte tabii ki :) Özellikle yeni açılan bölümleri ekledim celal bayardan, katip çelebiden aydından ki tutsun diye :)

Anladım ayrıca. Fakat benim sorduğum şehir nasıldır insanları nasıldır. Eğitimi yeterli mi sizce, oradan mezun birine iş imkanı sağlama olarak başarılı mı. Bu tarz temel sorular yani :)