Estağfurullah. Aslında bahsettiğiniz sorunun pek çok sebebi olabilir bu yüzden tam olarak şudur diyemem. Öncelikle Cloudflare kullanacaksanız eğer KeyCDN'ye pek ihtiyacınız yok. Hayır ben hem Cloudflare'ı güvenlik için hem de KeyCDN'yi CDN amacıyla bir arada kullanacağım diyorsanız da, Cloudflare üzerinden cdn için oluşturduğunuz CNAME kaydını gri buluta çevirmelisiniz. Aksi halde KeyCDN kullanacağım derken Cloudflare kullanmış olursunuz.

Sorun yaşamamak için şöyle bir yol izleyebilirsiniz. Hiç Cloudflare'ı karıştırmadan önce KeyCDN'yi aktif edin. CNAME kaydını alttaki resimdeki gibi cpanelinizden ekleyin. ornek ile başlayan link sizin keycdn linkiniz olacak. Sonra Cname kaydı tanımlanınca KeyCDN üzerinden SSL sertifikasını aktif etmeyi deneyin. Buraya kadar sorun varsa eğer öncelikle sorun çözülmeli. Öbür türlü hem Cloudflare hem KeyCDN aynı anda aktif edilmeye çalışılırsa sorunun ne olduğunu çözmek daha karışık bir hal alır. Çünkü belki CNAME kaydını yanlış eklediniz, belki her şey doğruydu Cache Enabler eklentisini yanlış ayarladınız, belki de o da doğruydu ama Cloudflare ayarlarını hatalı yapmış olabilirsiniz. Bu yüzden dediğim gibi önce KeyCDN'ye odaklanın. Her şey sorunsuz oluyorsa eğer bu sefer Cloudflare'ı ayarlarsınız.

Dediğim gibi Cloudflare varken KeyCDN'ye ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum. Yani benim kendi adıma ilk tercihim Cloudflare.