simurglab Sormanızda sakınca yok :) Ben olmasam bile pek çok yardımcı olabilecek arkadaşlar da var zaten. Siteniz Türkiye'de barınan bir site ise ne Cloudflare ne de KeyCDN çok fazla hız artışı sağlamaz. Cloudflare ile alakalı kendisi deneyimlemiş bazı bilinçli arkadaşlar dışında diğerlerinin yorumlarını görmezden gelebilirsiniz. Daha geçen gün Cloudflare'ın sınırsız DDoS korumasını ekran görüntüsü kanıtlarıyla birlikte birisine anlatmama rağmen, Cloudflare benim sitemi koruyamadı ücretsiz sürümü koruyamıyor gibi bir şey yazmıştı. Halbuki gerekli düzenlemeleri yapmadığı için koruyamıyor gibi görünüyordu. Sonradan gerekli Firewall kurallarını ekleyince sitesini yine Cloudflare korudu. :)
Cloudflare KeyCDN ile kıyaslamak tam anlamıyla mümkün değil. CDN Cloudflare'ın sunduğu hizmetlerden sadece birisi. Cloudflare komple bir proxy servisi. Pek çok ayarı var ve her bir ayar kendi içerisinde esnetilebiliyor. Tek bir ayarı için sayfalarca makale yazılabilir yani. KeyCDN ise adı üzerinde sadece CDN ve türevlerini sağlıyor. Siz hızını kendiniz deneyimlemelisiniz. Ancak farkı o zaman görebilirsiniz. Ben iyi ayarlanmış bir Cloudflare'ın site hızına katkısını, diğer tüm ücretli CDN'lerden daha fazla olduğunu düşünüyorum.