-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Köpek Eğitimi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Belediye'ye şikayet edebilirsiniz. Sahip çıkabilirsen ilgilenirsen daha iyi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu yorumumu bir köpek sahibi olarak yapıyorum, köpeğimi ilk aldığım zaman aynı şekilde ağlıyordu mahalle arasında bahçeli bir evim var, annesinden ayrı kalmış ve dış dünya ile pek bir bağlantısı henüz olmadığı için illaki ağlayacaktır, hoş hangimiz dünyaya gülerek geldik ki ? geceleri sırf ağlamasın insanları rahatsız etmesin diye kaç gece bahçede beraber uyduk kışın bir de, köpeğimin annesi doğumdan sonra bayıldı ve yavrulara bakamaz hale gelmişti bu arada duyar kasmayalım. Birisi şikayet etmiş 2 hafta sonra zabıta geldi köpeği almaya kusura bakmayın ama değil zabıta belediye başkanı da gelse o köpeği benden alamazdı ki nasıl bakıldıklarını biliyoruz barınaklarda 1 haftaya kalmaz ölürdü. O hayvanlarında canı var birazcık anlayış ve sabır gösterin sadece..
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anilcagliyan valla bu akşam ses kesildi birileri gidip uyardi sanırım ama mesele havlamasından ziyade hırçınlaşması için karanlığa koymaları birazda
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam hiç bir şey araştırmadan öğrenemeyiz. O yüzden gidip konuşmanızı tavsiye ettim. Arkadaşımızın yukarıda dediği gibi kralı gelse bile o köpeği o adamdan alamazlar. Belki köpek yavru ve ağlıyor ? Hiç bu açıdan düşünmüş müydünüz bilmiyorum ama eğer kişiyi az da olsa tanıyorsanız , köpeğe nasıl bakacağını vs kestiriyorsunuzdur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Önceki Cevapları okumadım. Muhtemelen aradığınız bilgiye ulaşmışsınızdır. Zabıta ya şikayet edebilirsiniz. 3. Kez şikayet alırsa ses ölçüm cihazı takılır 3 gün(tahminen 3gün) cihaz ölçüm yapar. Eğer ses gerçekten rahatsız edici bir düzeyde ise köpeğin uzaklaştırılması istenir.
Edit: yavru köpekler yalnızlığa gelemez. Sürekli ağlar. Ekstrem bir durum olduğunu zannetmiyorum açıkçası. Yine de çok rahatsızsanız gidip şahsi olarak uyarmanız en doğru çözüm olur. Zaten şikayet ile o köpeği göndermeniz pek muhtemel değil sahibi inat ederse mahkemeye kadar uzar gider.