lostyazilim
tr.link

Havlayan köpek nereye şikayet edilir

16 Mesajlar 2.521 Okunma
lstbozum
tr.link

petokulu petokulu WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 24.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Köpek Eğitimi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 13 / 24
  • Ticaret 5, (%100)
Belediye'ye şikayet edebilirsiniz. Sahip çıkabilirsen ilgilenirsen daha iyi olur.
yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

kdrshn kdrshn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ş**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 27 / 36
  • Ticaret 2, (%100)
Bu yorumumu bir köpek sahibi olarak yapıyorum, köpeğimi ilk aldığım zaman aynı şekilde ağlıyordu mahalle arasında bahçeli bir evim var, annesinden ayrı kalmış ve dış dünya ile pek bir bağlantısı henüz olmadığı için illaki ağlayacaktır, hoş hangimiz dünyaya gülerek geldik ki ? geceleri sırf ağlamasın insanları rahatsız etmesin diye kaç gece bahçede beraber uyduk kışın bir de, köpeğimin annesi doğumdan sonra bayıldı ve yavrulara bakamaz hale gelmişti bu arada duyar kasmayalım. Birisi şikayet etmiş 2 hafta sonra zabıta geldi köpeği almaya kusura bakmayın ama değil zabıta belediye başkanı da gelse o köpeği benden alamazdı ki nasıl bakıldıklarını biliyoruz barınaklarda 1 haftaya kalmaz ölürdü. O hayvanlarında canı var birazcık anlayış ve sabır gösterin sadece..
yilmaz70 anilcagliyan

kişi bu mesajı beğendi.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)

kdrshn adlı üyeden alıntı

Bu yorumumu bir köpek sahibi olarak yapıyorum, köpeğimi ilk aldığım zaman aynı şekilde ağlıyordu mahalle arasında bahçeli bir evim var, annesinden ayrı kalmış ve dış dünya ile pek bir bağlantısı henüz olmadığı için illaki ağlayacaktır, hoş hangimiz dünyaya gülerek geldik ki ? geceleri sırf ağlamasın insanları rahatsız etmesin diye kaç gece bahçede beraber uyduk kışın bir de, köpeğimin annesi doğumdan sonra bayıldı ve yavrulara bakamaz hale gelmişti bu arada duyar kasmayalım. Birisi şikayet etmiş 2 hafta sonra zabıta geldi köpeği almaya kusura bakmayın ama değil zabıta belediye başkanı da gelse o köpeği benden alamazdı ki nasıl bakıldıklarını biliyoruz barınaklarda 1 haftaya kalmaz ölürdü. O hayvanlarında canı var birazcık anlayış ve sabır gösterin sadece..

bendede köpek var ve apartmanda bakıyorum. Ben gittiğimde falan havlıyor ona rağmen şikayet etmiyorlar. Çünkü yasalar köpeğin yanında. Şikayet olunca gelip ses desibeli ölçüyorlar.

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
anilcagliyan valla bu akşam ses kesildi birileri gidip uyardi sanırım ama mesele havlamasından ziyade hırçınlaşması için karanlığa koymaları birazda

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
wmaraci
wmaraci

NeMerak NeMerak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 14 / 213
  • Ticaret 11, (%100)
Hocam hiç bir şey araştırmadan öğrenemeyiz. O yüzden gidip konuşmanızı tavsiye ettim. Arkadaşımızın yukarıda dediği gibi kralı gelse bile o köpeği o adamdan alamazlar. Belki köpek yavru ve ağlıyor ? Hiç bu açıdan düşünmüş müydünüz bilmiyorum ama eğer kişiyi az da olsa tanıyorsanız , köpeğe nasıl bakacağını vs kestiriyorsunuzdur.
webloggi

kişi bu mesajı beğendi.

VaveTR

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)
Önceki Cevapları okumadım. Muhtemelen aradığınız bilgiye ulaşmışsınızdır. Zabıta ya şikayet edebilirsiniz. 3. Kez şikayet alırsa ses ölçüm cihazı takılır 3 gün(tahminen 3gün) cihaz ölçüm yapar. Eğer ses gerçekten rahatsız edici bir düzeyde ise köpeğin uzaklaştırılması istenir.

Edit: yavru köpekler yalnızlığa gelemez. Sürekli ağlar. Ekstrem bir durum olduğunu zannetmiyorum açıkçası. Yine de çok rahatsızsanız gidip şahsi olarak uyarmanız en doğru çözüm olur. Zaten şikayet ile o köpeği göndermeniz pek muhtemel değil sahibi inat ederse mahkemeye kadar uzar gider.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al