Seokoloji , LocalSeo , yilmaz70 teşekkürler. Açıkçası 1 yıldır değişmeyen DA ve PA değerlerini yükseltmek istiyorum. Domain otoritesi ne yaptıysam değişmiyor. Backlink olayını çöplüğe çevirdiler evet ama Google kendisi öneriyor.
Diğer siteler sizi fark etmesini sağlayın: İnternette uygun yerlerde sitenizden bahsedilmesini sağlayın. Bulunduğunuz yerdeki online haber sitelerine veya diğer uygun kaynaklara girip giremediğinize bakın.

Google yardım sayfasında yazıyor bu durum. Kısaca backlinkten bahsediyor. Tabi backlink veren ve alan sitelerin kalitesi de önemli, zırt pırt backlinkle uğraşmamak da gerekiyor bunların farkındayım. Bizimkiler bu işi biraz abarttı 10.000 backlink vb paketler satıyorlar. Ama backlinkin gücü çok önemli. Yabancı kaynaklarda ciddi anlamda öneminden bahsediliyor. "İçerik her şey" olsa da backlinkin geri plana atılamayacak kadar önemli olduğu her yerde yazıyor. Ama tabiki suyunu çıkarmamak lazım. Ben domain otoritesini arttırmak istiyorum sadece. Ciddi anlamda etkiliyor durumu