Referanslar;
elazigfirat adlı üyeden alıntı
30 adet hesap alındı sorunsuz devam ediyor....MyMuhammedavci adlı üyeden alıntı
satın alım gerçekleştirildi umarım sağlıklı sonuçlar alırızcrazykanka61 adlı üyeden alıntı
20 eski hesap alıntı tşkyusufziya41 adlı üyeden alıntı
Hesap alındı. Hızlı ve güvenilir.Mustafa Maşa adlı üyeden alıntı
90 adet hesap alındı. Daha öncede hesap almıştım. Tavsiye ederim :)Besiktasliyiz adlı üyeden alıntı
1k hesap daha alındı. devam edeceğiz :)by_savarona adlı üyeden alıntı
50+30 adet hesap alınmıştır hemen teslimi yapılmıştırcrazykanka61 adlı üyeden alıntı
Arkadaştan pinterest hesap alımı yapıldı tşkYakın süreçte yine bir alım yapıcağım kesin.
Kimsenin aklında soru işareti kalmasın sürekli alım yaparım % fazlasından ziyade *** da insanı üzmeyen ender kişilerdendir kendisi.
mustafakasal adlı üyeden alıntı
30 tane pinterest hesabı alındı ekstralarıyla beraber. Teşekkürler20 adet hesap alımı yaptım
28 tane hesap teslim edildi
24 tanesi pin atmaya başladı 4 tanesi atmadı neden bilmiyorum eklenti pa
24 pin atan hesaptan 2 tanesi shadow yedi(15-20 pin attı her hesap)
Teşekkürler :)
Önceden de 50 adet aldığım ve memnun kaldığım bir arkadaştır. Tavsiye ederim.
by_savarona adlı üyeden alıntı
100 adet hesap alınmıştır.parcalacorp adlı üyeden alıntı
sorun yaşanmadı ve 80 hesap alındı. Hediye olarak da 26 hesap geldi çok ilgili bir arkadaş.SumatraBilisim adlı üyeden alıntı
Çekiliş ile 100 adet hesap kazandım, arkadaş sağolsun oldukça kısa bir sürede istediğim dil ve lokasyonda olan hesapları teslim etti. İyi satışlarahmedfiratc adlı üyeden alıntı
arkadaştan hizmet alındı, hızlı bir şekilde teslim edildi. pinterest işlerinden çok anlamıyorum 3-4 tutan sitem var. sayısını arttırmak istiyorum. bu hesaplarla başarılı olabilirsem sürekli alacağım.ekiziltoprak adlı üyeden alıntı
Hesap temin edildi, fazladan gönderim de sağladı. Teşekkür ederim.burhanbasol adlı üyeden alıntı
İşinde gerçekten hızlı bir arkadaş aynı gün içinde 2 saat gibi kısa sürede hesaplar teslim alındı teşekkürlerfinansbilgini adlı üyeden alıntı
Toplu hesap alımı yapıldı. Teşekkürler hocam. İstedigim gibi ayarlayıp yolladı.aNaCSuNaMuN adlı üyeden alıntı
Hesaplar alındı, hızlı ve güvenilir alışveriş oldu :)Hesaplar için tekrar tşkler.
yusufziya41 adlı üyeden alıntı
Hesaplar alındı. Örnekteki gibi ve çok hızlı teslim edildi. Teşekkürler.ulas_a_ulas adlı üyeden alıntı
Hesap alınmıştır. Hızlı teslimat için teşekkürlerdandanakan01 adlı üyeden alıntı
Hesaplarii gonderdi gercekten guzel ve ozenle acilmis teşekkürlerelazigfirat adlı üyeden alıntı
20 adet hesap alınmıştır. İlgili arkaddaşBesiktasliyiz adlı üyeden alıntı
ayrı ayrı üç parça hesap aldık sağolsun işini gercekten düzgün yapıyor. Teşekkür ederim dostum