-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bugün olmaz, yarın olmaz ama kesinlikle bir gün sıkıntı olacaktır. Emeklerinizi riske atmaya değer mi bunu düşünün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hayır benim anlamadığım sitede kullanıcı içeriklerin hepsi Google hakkında bilgi vermeye yönelik olacak neden Google müdahale etsin ki sonuç olarak Google dünyada 1 numara ve kalkıpta benzer domainleri veya siteleri kapatmaz veya telif yapmaz diye düşünüyorum zaten sitede Google daha yakından inceleyip googleyin tüm uygulamalarını daha detaylı tanitmak için yapıcam çok arkada kaldım gerçekten iyi anlayan biri net birşey söylesin
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tarayiciya google apk indir yazdigimda cikan cogu sitenin subdomainin de google geçiyor. Ana alan adında geçmiyor belki ama sonuçta bu subdomainden de bi gelir elde ediyorlar.
Ek olarak sizin dediğiniz gibi adsenseturkiye.com.tr adsense hakkında bilgiler veren bir forum olsa dahi gelirler site sahibine gidiyor.
Bu açıdan bence kapatmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Az önce gözüme çarptı Instagram web tr diye panel sitesi var koskoca ins face bişey demiyormu anlamadım
Oaltan
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google ismiyle açmanız kısa vadede sorun teşkil etmeyecekse bile uzun vadede mutlaka edecektir.