Kesinlikle yazdıklarınızı kötülemek veya küçümsemek gibi bir niyetim yok. Ancak bu söyledikleriniz için ileri seviye demenize açıkçası biraz şaşırdım.

Çok yanlış olmasını düşünmekle birlikte teknik servis, nakliyat, böcek ilaçlama, temizlik sektöründeki site sahiplerinin işi bilmediğinden zaten uyguladıkları bir yöntem ve oldukça sıkıntı yaşatmaktadır.

Bunun için hem çalışma yapılacak çok çok daha fazla sayfanız oluyor buda ekstra maliyet oluyor.

Açtığınız sayfalardaki içerikler tamamen özgün olsa bile hepsinde aynı şeyi anlattığınızdan içerik benzerlik oranı tavan yapıyor.

Bu sayfaların tamamında 1. sıraya gelmeye kalktığınızda piyasada tanıtım yazısı alacak site kalmıyor.

Bunun yerine bu tür sitelerde her ilçeye 1. sayfa açıp bütün anahtar kelimelerle buna çalışma yaptığınızda çok daha kolay ve kalıcı şekilde yükseldiğini denediğimden söyleyebilirim.

Örneğin teknik servis sitesinde kombi, klima ve beyaz eşya servisi gibi 3 hizmetinizin olduğunu varsayarsak her ilçe için 1 sayfa açıp aşağıdaki gibi içerik oluşturabilirsiniz.


Sultanbeyli kombi servisi -> h1
sultanbeyli ariston kombi servisi ->h2
sultanbeyli ariston kombi servisi fiyatları ->h3
sultanbeyli baymak kombi servisi ->h2
sultanbeyli baymak kombi servisi fiyatları ->h3
.
.
:

bu şekilde devam ederek gidebilirsiniz. Bahsettiğiniz şeyi 19 farklı sitede her türlü alternatifi deneyerek çalışma yaptığımdan biliyorum.

Daha önceki yıllarda işe yarıyor olabilir. Ancak şu an farklı sayfalarda benzer anahtar kelimelerde içerik oluşturmanız yarar sağlamadığı gibi zarar vermektedir.