-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Discourse yi ben ücretli biliyorum yalnız. Sitesinde ücretler mevcut
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Mail ayarları için Elastic email veya mailgun kullanabilirsiniz ücretsiz.
DNS ayarları için Cloudflare'ı sadece DNS için kullanabilirsiniz. (Turuncu bulut ifadesini griye çevirirseniz sadece DNS olur Cloudflare, ya da Cloudflare yönetim panelinden pause yaparsanız sitenizi yine sadece DNS olarak kullanılır.)
Onun dışında takıldığınız yer olduğunda hatayı direk buradan belirtirseniz ben ve bilgisi olan pek çok kişi yardımcı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bakın burada herkes yardımcı olmaya çalışır, önce buna emin olabilirsiniz.
Ancak her an herkesin zamanı müsait olmayabilir, bunu da anlamalısınız.
Ücretli hizmet verdiğimiz müşterilerimizin işine ara verip, bir başkasına yardım için zaman harcadığımızda müşterimizin zamanını çalmış olmaz mıyız? Bu şekilde empati yapılması gerekiyor maalesef. Ki, hiç sevmediğim bir durumdur bu. Yardım etmek çok güzeldir ancak başkasının hakkına girmek maalesef hiç güzel değildir.
Ayrıca ücretli yapılan bir işi hiç kimse ücretsiz olarak başkasına yapmak zorunda değildir. Bu da ayrı bir durumdur aslında. O zaman ücret ödeyen müşteriler demez mi neden benden ücret alıyorsun diye?
Son dönemlerde yardım amaçlı açılan konularda konu sahipleri biraz sabırsız oluyor maalesef. Az sabırlı olun, elbet biri yardımcı olacaktır.
Bazı konularda uzman olan kişiler de inanın bir anda öğrenmediler. Sizden çok daha fazla soru sordular araştırdılar vs..
2 kişi bu mesajı beğendi.