lostyazilim
tr.link

Yardım Blogspot Siteler Bile Üst Sırada

11 Mesajlar 1.822 Okunma
lstbozum
tr.link

axpendos axpendos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 15 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Sitem neden blogspot siteler bile ilk sayfalarda çıkabilirken çıkmıyor? Blogspot siteler neden sıralamalarda başarı sağlayabiliyorlar?

wmaraci
reklam

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
blogspot sitenin ne gibi bir dezavantajı olsun? yani dezavantaj blog sahibine olur, arama motoruna değil. iyi yaptıkları sürece sıralamada üste çıkabilirler.

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
blogspot derken? Sizin niye alt sıralarda yer almadığınıza şaşmamalı! Com ve blogspot alan adları aynı değere sahiptir. (Anladığım kadarıyla alan adı ile alakalı birisi sizi yanlış yönlendirmiş. Siz gidip milyarları basıp x.com alan adını alın, x.blogspot.com sizi geçebilir". Forum üzerinde konu açmadan önce biraz geçmiş konuları okumanızı tavsiye ederim.

"xx site beni neden geçiyor?", sorusunu sorsaydınız cevap alırdınız.
O sorunun yanıtı ise "bilgi'dir".

Onu geçebilmek için "SEO" çalışması yaptırmalı veya yapmalısınız. Hep 10.5 :D

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.

ali159 ali159 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 95 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
blogspot'un normalden farkı ne. Siteniz çok kalitesiz, seoya önem verilmemiş o yüzden çıkmıyor. Blogspot seoya önem vermiş o yüzden çıkıyor.

wmaraci
wmaraci

birkideneme birkideneme WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 59 / K
  • Meslek Emekli - Serbest meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 15 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
WordPress sitem de var ama blogspot sitelerim için "bile" emek veriyorum. Özellikle sıkı çalıştığım dönemlerde dikkat çekiyorlar o yüzden. Orta ve uzun vadede başarı için ciddi bir emek sarf etmek lazım.

Ne giderim peşlerinden / Ne ardımda devam olsun / Ne uyarım, ne hükmeder / Kalanlara selam olsun.

• Üyelik 11.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 15 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
SEO konusunda bilgileriniz için teşekkürler. Yorumlar biraz fazla sert olmuş ancak şunu belirtmek isterim ki seo uyumlu içerik üretmek konusunda gerekli olanları yapmaya özen gösteriyorum. Ancak sitemin örnek olarak A yazısı oldukça güzel bir ilerleme kaydetti ilk sayfalarda ilk sıralarda yer alabiliyorum. Ancak daha uzun ve daha kaliteli yazılmış olan bir yazım diğer yazım kadar gelişim göstermeyi bırakın arama sonuçlarına girmesine rağmen ilk 6 sayfada bile yer almıyor. Bunun nedeni ne çok merak ediyorum.

frat34 frat34 WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 08.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 51 / 58
  • Ticaret 3, (%67)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

blogspot derken? Sizin niye alt sıralarda yer almadığınıza şaşmamalı! Com ve blogspot alan adları aynı değere sahiptir. (Anladığım kadarıyla alan adı ile alakalı birisi sizi yanlış yönlendirmiş. Siz gidip milyarları basıp x.com alan adını alın, x.blogspot.com sizi geçebilir". Forum üzerinde konu açmadan önce biraz geçmiş konuları okumanızı tavsiye ederim.

"xx site beni neden geçiyor?", sorusunu sorsaydınız cevap alırdınız.
O sorunun yanıtı ise "bilgi'dir".

Onu geçebilmek için "SEO" çalışması yaptırmalı veya yapmalısınız. Hep 10.5 :D

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.

Dedikleriniz doğru fakat eksik hocam,

Normal bir sitenin googlede çıkması dediginiz gibi uğraş ister ama blogspot öyle değil blogspot sitem var hiç elleme yani makale harici dokunma seo vs en üst sıralara rahatca çıkıyor

Kısaca örnek verim blogspot ve com domaini sitemi 1 er hafta ile kurdum blogspot siteme sadece makale girdim ve o siteyi unuttum bile taki 3 ay önce aklıma gelene kadar günlük 35 k ziyaretçisi var.

Öte yandan .com domainini ise aksine herşey yaptım seo çalışması meta tag + reklam bile verdirttim ama 500,1k girişi var dicen siteler farklı valla birebir aynı

Uzun lafın kısası b.s googlenin olduğundan indexi çok iyi almaktadır gözlemim ve şahsi fikrim fakat tek sıkıntı domain aramalarda çok iyi ama direk yonl3ndirmede domain adı uzun olunca kimse direkt olarak girmiyor sadece google aramasında çıkartıp giriyor tek sıkıntı domain adı yoksa bana göre. Com .net org hepsinden çok iyi b.s yaz makaleyi bırak keyfine bak yani b.s seo filan yaptım uğraşıyorum diyenler pek inandırıcı gelmiyor bana b.s avantajı yoksa com net org alın ona seo yapın yanlış miyim ?

nuriozkanads nuriozkanads WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Gerçekten blogspotun diğer sitelerden farkı yok sadece ziyaretçi algısında var bir de böyle blogspotu küçümseyen insanlar için algısı var. Yoksa gerçekten hiç bir farkı yok. Artısı da eksisi de yok

Blogspota engellemeden yükseldi diyen arkadaşa diyorum. Şöyle bişey var aynı konuda 3-5 makale yazdıktan sonra o niche site oluyor. Ben denemesini yaptım mesela örneğin faiz hesaplamaları. com bir kaç makale yazın faizlerle alakalı ve 1 ay içerik girmeyin ama index aldıktan sonra da toplamda 10 makale daha yazın. Hiç yazı girmeyin. Bir süre sonra hızlıca yükseliyor site ne kadar fazla konu yazarsanız o kadar kötü, ama aynı konuda fazla makale yazdıkça soralamanız hızlıca ilk sayfalara hatta ilk 3 e yükseliyor. Blogspot değil tüm bloglar için geçerli. Çünkü niche sitenin mantığı da bu şekilde

Aynı konu arama kelimesi(anahtar kelime) ve bir kaç yazı ve bekleme saha sonra zirve
axpendos

kişi bu mesajı beğendi.

https://yerliotomobil.org/

• Üyelik 11.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 15 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Size bir sorum olacak madem. Basit bir anahtar kelime de dahi Google sıralamalarına neden giremiyor olabilirim? Sizce bunun nedeni nedir?

omertarik omertarik Html - CSS - Python Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek .py
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 2 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Önemli olan domain değildir, önemli olan sizin SEO uyumlu ve arama motorunun hoşlanabileceği bir yazı yazmanızdır.

Siz 500 TL harcarsınız sitenize ama doğru dürüst makale yazamazsınız, sizin o küçümsediğiniz blogspot sitesi bedavaya sitesini açar ve aylık düzenli gelir bile elde eder.

Blogspot sitelerin bu kadar küçümsenmesine karşıyım ; 'Sonuçta çoğu kişinin hatta şuan herkesin bu işe başlamasına sebep olan en güzel şeydir.'
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al