Browland ricadan anlamıyorsun madem anlatayım.

- Müslümanlar işledikleri günahlarını kendi çeker faiz yiyorsan cezasını çekeceksin belkide çekmeyeceksin affedileceksin. Allah bilir.

- Senin kesinlikle 2 üniversite bitirdiğini falan düşünmüyorum çünkü üniversiteye gittiğini görmedim, diplomanı görmedim, o kitapları okuduğunu görmedim.

- Her müslümanın haramı da günahı da kendine. Ben elimden geldiğince işlememeye çalışıyorum.

- Kitap sitesine girince sorsaydın söylerdim profilme girip eski konularıma bakmana gerek yoktu :) Çok eskiden açıldı ve şuan bende değil devrettim. Sırf bu konuştuklarının vicdani yükü için.

- Parayı nereden kazandığım veya nasıl kazandığım inan seni zerre gram ilgilendirmiyor.

Dipnot olarak Hayatımda yaptığım işlediğim günahlar, yediğim haramlar veya diğer günahlar başka günahları işleme kapısı açmıyor. Hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz, günah veya günahlar işleyebiliriz. Hatasız kullar olsaydık zaten bu dünyada yaşamanın bir amacı olmaz direk cennette yaşatılırdık değil mi ? Senin dini konularda fetva şekli bir muhabbet içine girmedim farkındaysan. İlk mesajında düşüncene saygı duydum ve düşünceme saygı duyulmasını istedim. ilk mesajında atarlanan sendin bende kibar bir dille konuyu kapattım ama gelmişsin 35 yaşına hala burada liseli gençler gibi demogoji yapıyorsun. Kardeşim istersen krem peynire tapın banane ? Benim düşüncemden de sanane ? Sana bir zararım yok düşüncem bu seni niye bu kadar ilgilendirdi anlamış değilim. Hayret bir şey ya.