lostyazilim
tr.link

35.000 TL ile ne yapılır?

38 Mesajlar 5.336 Okunma
lstbozum
tr.link

Darknet Darknet Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1108
  • Beğeniler 125 / 293
  • Ticaret 25, (%100)
Browland tahsilini öğrenebilir miyim? Seni faize mecbur bırakan global bir sistem var bunu akıl edemeyecek kadar misin? Allah aşkına içki içmem, kimsenin hakkını yemem, faiz yemem yedirmem, kredi kartı kullanmam, elimden geldiğince dini görevlerimi yerine getirmeye çalışırım. Ben inancımda faiz haramdır baştan bunu söylemesin kimse diye önünü kestim. Yorum yapmayabilirdin düşünceni kendine saklayabilirdin. Burada ne yapacağımızı veya ne yazacağımızı sana soracak değiliz. Lütfen bu konuya bir daha tartışma yaratacak şeyler yazma.

wmaraci
reklam

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Darknet 2 üniversite mezunuyum, 1k üstü kitap okudum, eski konularıma bakabilirsiniz silmediysem.

Senin inancında haram da diğer müslümanların sevap mı?

Şurda 2 kelime ile anlattığının doğru olduğunu nereden bileyim, seni ben büyütmedim !

Soru soruyorsun, fikir istiyorsun, fikir verenlere de atar yapıyorsunuz.

Sen madem haram yemedin (!)

Bu site senin değil miydi?
Pdf kitap indirme, bu kitapların telif hakkını ödedin mi?
https://m.wmaraci.com/forum/blog-alisverisi/adsense-pdf-kitap-sitesi-satiliktir-490523.html
Haram yememiş, yersen!

Sen 35k yı nasıl kazandın onu anlat hele.
ilkayy

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1108
  • Beğeniler 125 / 293
  • Ticaret 25, (%100)
Browland ricadan anlamıyorsun madem anlatayım.

- Müslümanlar işledikleri günahlarını kendi çeker faiz yiyorsan cezasını çekeceksin belkide çekmeyeceksin affedileceksin. Allah bilir.

- Senin kesinlikle 2 üniversite bitirdiğini falan düşünmüyorum çünkü üniversiteye gittiğini görmedim, diplomanı görmedim, o kitapları okuduğunu görmedim.

- Her müslümanın haramı da günahı da kendine. Ben elimden geldiğince işlememeye çalışıyorum.

- Kitap sitesine girince sorsaydın söylerdim profilme girip eski konularıma bakmana gerek yoktu :) Çok eskiden açıldı ve şuan bende değil devrettim. Sırf bu konuştuklarının vicdani yükü için.

- Parayı nereden kazandığım veya nasıl kazandığım inan seni zerre gram ilgilendirmiyor.

Dipnot olarak Hayatımda yaptığım işlediğim günahlar, yediğim haramlar veya diğer günahlar başka günahları işleme kapısı açmıyor. Hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz, günah veya günahlar işleyebiliriz. Hatasız kullar olsaydık zaten bu dünyada yaşamanın bir amacı olmaz direk cennette yaşatılırdık değil mi ? Senin dini konularda fetva şekli bir muhabbet içine girmedim farkındaysan. İlk mesajında düşüncene saygı duydum ve düşünceme saygı duyulmasını istedim. ilk mesajında atarlanan sendin bende kibar bir dille konuyu kapattım ama gelmişsin 35 yaşına hala burada liseli gençler gibi demogoji yapıyorsun. Kardeşim istersen krem peynire tapın banane ? Benim düşüncemden de sanane ? Sana bir zararım yok düşüncem bu seni niye bu kadar ilgilendirdi anlamış değilim. Hayret bir şey ya.

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Eklem yapayım,

Mail adresini gönder diplomamı göndereyip, traskirptide, birileri gibi olmayan diploma üzerinden konuşmam.

2016 da iş arıyorum diye konu açmışsın,
2018 de 30k birikmiş
2019 da 35k

Pdf kitap sitesi açtın mı açmadın mı, gelir aldın mı almadın mı? Aylık kazancı 5 dolae diyorsun.
Haram mı yemedin, yoksa bizi mi yiyorsun!

Senin mesleğin ne ki 2 senede insanların zorla geçindiği dönemde 30k biriktiriyorsun? 7 ayda 5k kenara atıyorsun, millet okul harcını yatıracak para bulamazken.

İşine gelmeyimce nasıl kazandığın beni ilgilendirmiyormuş. Helal yolla mı kazandın?

Senin düşüncenin zararı var, herkese zararı var.

35k yı nasıl kazandın sen onu anlat hele.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1108
  • Beğeniler 125 / 293
  • Ticaret 25, (%100)
Browland ulan zorla konusturacaksin beni yeni evlendim. Şimdi yazma artık daha fazla 35 yaşındasın benden büyüksün daha fazla saygı sınırlarını aşmak istemiyorum.

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Ailenizle bir sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

Biz evlenirken borçla evlenirdik, takılar v.b. borca gider yetmezdi bile. Şimdi para da kalıyor demek.

O para sizin değil, eşinizinde hakkı var o zaman.
Paranızı saklayın, dolar yada euro alın ki değeri düşmesin. İleride nasıl olsa lazım olacak.

Mesleğiniz yoksa hiç bir şeye yatırmayın, elinizden uçar gider.

Haram yemeyen yoktur, yemedim diye yalan söyleyen vardır.

İyi forumlar.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1108
  • Beğeniler 125 / 293
  • Ticaret 25, (%100)
Browland yemedim demiyorum zaten, yedim tabiki herkes yemiştir. Ama bir günahı veya haramı yapmak hepsini yapmayı meşru kılmıyor diyorum. Teşekkür ederim iyi dileklerin için mesleğim var çok şükür, borçla harcla evlenmemek için düğün yapmadım, eşyalarımı 2 sene öncesinden taksitle aldım eş dostta yardımcı olunca kaldı çok şükür. Zaten nakit olarak tutmuyorum altın olarak duruyor hocam. Tekrar iyi dileklerin için teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum.

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
En başta söylediğim gibi,

İnancınızı önemsiyorsanız bir işe girip çalışmak durumundasınız.

Günümüzde hangi işi yaparsan yap, neyle uğraşırsan uğraş haram yemeden para kazanamazsın. Batarsın.

Helal kazanıyorum diyenler kendilerini değil çevresini kandırıyor sadece.

Tekrardan iyi forumlar, sabaha bitecek çok iş var
Darknet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al