Hiç bir şeyi kafana takma korkularından kurtulmaya çalıştıkça onlar senin üzerine daha çok gelir hayatında biraz dikkat et onun haricinde kafana bir şey takma yoksa daha çok korkarsınız ve yaşayamazsınız çalıştığım yerdeki adam dövdü rüyama girdi nedir anlamadım dövmüşse şakasına dövmüştür kötü bir şekilde dövmüşse yine rüyan olmamalı ve kendine yakın hissettiğin aile üyesi ile konuşman ve gidip adam ile konuşmanız gerekirdi ne hakla dövüyorsun gibi eğer olay geçti ise kafana takmaman ve kendini yormaman gerekir bir insan korkuyorsa kendi kendine bir şeyleri dert ediyordur eğer dert ettiğin bir şey dert değilse kendine dert edipte dertlenme kafandan çıkmıyorsa çıkarmaya çalışmayın insanların derdinden dolayı korkmakta yanlıştır bırakın o korksun.
Dert etmeyim vesvese etmeyin sui zan etmeyin. Gidin neyden korkuyorsunuz sonucu sizin için kötü olacak bir şey varsa ve biryer ise (ortamlar falan), (kendinizi muhafaza edin) orada durmayın onun haricinde korkmayın ne olacak.
Ben sürekli, kavga ettiğim biri beni öldürecek sanıyordum o korku ile 5 6 ay yaşadım sonra o kavga ettiğim taşındı öldürmek değil gelip kavga bile etmedi unutmuş gibi davrandı. Şimdi nerede yaşıyor onu bile bilmiyorum yani kendi kendime ızdırap ettim korkarak.