anilcagliyan adlı üyeden alıntı
blogspot derken? Sizin niye alt sıralarda yer almadığınıza şaşmamalı! Com ve blogspot alan adları aynı değere sahiptir. (Anladığım kadarıyla alan adı ile alakalı birisi sizi yanlış yönlendirmiş. Siz gidip milyarları basıp x.com alan adını alın, x.blogspot.com sizi geçebilir". Forum üzerinde konu açmadan önce biraz geçmiş konuları okumanızı tavsiye ederim.
"xx site beni neden geçiyor?", sorusunu sorsaydınız cevap alırdınız.
O sorunun yanıtı ise "bilgi'dir".
Onu geçebilmek için "SEO" çalışması yaptırmalı veya yapmalısınız. Hep 10.5 :D
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.
Dedikleriniz doğru fakat eksik hocam,
Normal bir sitenin googlede çıkması dediginiz gibi uğraş ister ama blogspot öyle değil blogspot sitem var hiç elleme yani makale harici dokunma seo vs en üst sıralara rahatca çıkıyor
Kısaca örnek verim blogspot ve com domaini sitemi 1 er hafta ile kurdum blogspot siteme sadece makale girdim ve o siteyi unuttum bile taki 3 ay önce aklıma gelene kadar günlük 35 k ziyaretçisi var.
Öte yandan .com domainini ise aksine herşey yaptım seo çalışması meta tag + reklam bile verdirttim ama 500,1k girişi var dicen siteler farklı valla birebir aynı
Uzun lafın kısası b.s googlenin olduğundan indexi çok iyi almaktadır gözlemim ve şahsi fikrim fakat tek sıkıntı domain aramalarda çok iyi ama direk yonl3ndirmede domain adı uzun olunca kimse direkt olarak girmiyor sadece google aramasında çıkartıp giriyor tek sıkıntı domain adı yoksa bana göre. Com .net org hepsinden çok iyi b.s yaz makaleyi bırak keyfine bak yani b.s seo filan yaptım uğraşıyorum diyenler pek inandırıcı gelmiyor bana b.s avantajı yoksa com net org alın ona seo yapın yanlış miyim ?