10neen.com/vb/
aljyyosh.com/vb/
alkrsan.net/forum/
dev-point.com/vb/
mr11-11mr.7olm.org/
nullnoss.org/
dev-point.com/vb/
sec4ever.com/home/index.php
x6x.net/vb/
v4-team.com/cc/
Takip ettiğim black hat forumları. Yalnız dikkat et sisteminde açık olmasın. Çünkü öncelik sisteminde açık ararlar, daha sonra sistemin amacıyla ilgilenirler. Ve black hat dünyasında çok iyiler. Hatta şunuda belirteyim; Bizim türklerin kullandığı bir çok exploitler, sheller, crack dünyasındaki bir çok sağlam araçlar, hatta bizzat şahit olduğum sözde yazılımcıların kendim kodladım dediği yazılımlar bu forumlardan çıkmadır. Samimi olduğum insanlarda vardır bu forumlarda, google translete ile anlaşıyoruz fakat çok kaliteli adamlardır. Parayla sattıkları araçları çok defa ücretsiz olarak bana hediye edenlerde oldu. Türkleri çok seviyorlar.
Yani arap diyerek küçümsemeyin, yazılım dünyasında türklerden katbekat iyiler. Suriyelilerle, arapları genelleme yaparak aynı kefeye koymayın. Zaten forumlarını takip ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Hatta haberlere konu olan ayyıldıztim dedikleri oluşumun kullandıkları tüm araçlar, sheller, exploitler bu forumlardan alınmadır. Forumlarındaki araçların kod kaynağını incelerseniz sadece düzenleme yapılarak tasarımın değiştirildiğini anlarsınız.