Merhabalar,
Uygulama, kullanıcıların şifresiz bir şekilde giriş yapacakları ve reklam izleyerek kredi kazanacakları, bu krediler ile takipçi veya beğeni alabilecekleri bir sisteme sahiptir.
Takipçi ve beğeni siparişleri api üzerinden yapılmaktadır. Yani isterseniz kendi panelinize isterseniz farklı panellere bağlayabilir, siparişleri sıkıntısız gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama 7 kişiye satılacak olup fiyatı 300 TL olarak düşünülmüştür. 1 kişiye satılmıştır.
Demo için whatsapp’tan yazabilirsiniz.


Uygulamanıza girmiş olan tüm kullanıcıların bilgilerini sizler için kuracağımız yönetim paneli sayesinde kesintisiz takip edebilecek, api ayarlarını güncel olarak sorunsuz değiştirebileceksiniz.
Uygulamadan Nasıl Para Kazanacağız?
Bu sorunun cevabı oldukça basit. Sizler için kurulmuş olan panel üzerinden reklam başına verilecek kredi sayısını giriyorsunuz. Daha sonra örneğin reklam başına 3 kredi verilmiş olsun. Kullanıcılar bir günde maksimum 100 reklam izleyecek yani totalde 300 kredi kazanabileceklerdir. Api çektiğiniz sitede 1k takipçinin 5 TL olduğunu düşünürsek, ne demek istediğimi anlayacaksınız :). 5 TL gider ile 300+ reklam tıklanması kazanacaksınız.

Uygulamanın ve yönetim panelinin sorunsuz bir şekilde kurulması için tahmini teslimat süresi 36 saat olarak düşünülmüştür.

Uygulama ile alakalı tüm soru ve düşüncelerinizi bizlere yorum atarak ulaştırabilirsiniz.

İletişim
Pm - Yorum - Whatsapp: 0536 070 6172

Uygulama İçi ve Yönetim Paneli Görüntüleri

Uygulama İçi





Yönetim Paneli