2008 Yılının Aralık ayında yayın hayatına başlayanForumexe kurulduğu günden bu güne oyun seven herkesin en az 1 kez uğradığı bir site haline geldi.
2 Milyondan fazla kayıtlı üyesi ile 12 yıldır Türkiye’nin en iyi ve en çok sevilen Oyun Forumu
Sürekli güncellenen kategorileri ile öğrenmek istediğiniz her şeyi Forumexe üzerinden öğrenebilirsiniz. Yalnızca oyunlar hakkında değil diğer bir çok kategoride yardım alabilir veya bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.
hayırlısı olsun öncelikle ben üye oldum konu açmak istiyorum ancak açacağım konu forumunuzda yok nereden yeni başlık açabiliriz acaba. oyunun adı : Online Kapitalizm Adresi : www.onlinekapitalizm.com Facebook Adresi : www.facebook.com/onlinekapitalizm
bunla ilgili bir konu açmak istiyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem
hayırlısı olsun öncelikle
ben üye oldum konu açmak istiyorum ancak açacağım konu forumunuzda yok nereden yeni başlık açabiliriz acaba.
oyunun adı : Online Kapitalizm
Adresi : www.onlinekapitalizm.com Facebook Adresi : www.facebook.com/onlinekapitalizm
bunla ilgili bir konu açmak istiyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem
Lim10Ata Yok Hocam Böyle Bir Oyun Var Bende Sıkı Takipçisiyim. Sizin Forumunuzdada Konu Açabilirsem Buradan Hem Sitenize Konu Çok Trafik Alacağı İçin Trafik Sağlayacağım Hemde Konumdan Referans Sisteminden Üye Olanlardan Bende Oyunda Hediye Kazanacağım
Lim10Ata Yok Hocam Böyle Bir Oyun Var Bende Sıkı Takipçisiyim. Sizin Forumunuzdada Konu Açabilirsem Buradan Hem Sitenize Konu Çok Trafik Alacağı İçin Trafik Sağlayacağım Hemde Konumdan Referans Sisteminden Üye Olanlardan Bende Oyunda Hediye Kazanacağım