81137
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Facebook'tan verdiğim reklamın instagramdan da görülmesini sağlıyorum !
1.faceden verdiğim bu reklam instgaramda göründüğünde insanlar reklama tıkladığında face sayfasına mı yönlendiriyor yoksa instagram sayfasına mı ?
2.İnstagramdan reklam açıp aynı zamanda faceboktan reklam verilebiliyor mu
3.her iki sayfanında rabet görmesini istiyorsak ayrı ayrı mı reklam vermeliyiz ?
4.Faceden reklam verip tek seferde instagram ve face sayfasına yönlendirme yapabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
1) Her biri kendi alanı içine yönlendirilir. Örnek: Facebook hikayelerde gördüm ve profilinize gittim. ( Eğer hikayeye site linki vb şeyler ayarlamadıysanız ) Reklam kampanyanızı düzenlerken; görsel ve metin bilgilerini girdiğiniz yerde “bağlantı” yazar. Oraya ister web sitenizin adresini yazabilir, isterseniz boş bırakabilirsiniz.
2) Reklamlar genelde facebook business manager üzerinden ayarlanır. Instagram uygulama üzerinden reklam çıkmanızı kesinlikle tavsiye etmem paranızı çöpe atmış olursunuz. Facebook business manager ( reklam yöneticisi ) ile istediğiniz platformda reklama çıkabilirsiniz ( FB / IG )
3) 2 farklı sayfanın reklamını, tek reklam seti ile çıkamazsınız. Yani ayrı ayrı yapmak gerekir.
4) Evet, yapabilirsiniz. Facebook business manager ile reklamların görülmesini istediğiniz alanlara kadar detaylı filtreleme yapabilirsiniz. Size kalmış bişey bu da.
1 kişi bu mesajı beğendi.