Xdaapps adlı üyeden alıntı

Kuaza

Ne gibi dusuncen var hocam tartisalim uzerinde. Beklentiyi yuksek tutumuyorum nice cop projelere girdim 😊 Sadece adamlarin mantigi hosuma gitti. Whitepaper beni ikna etti acikcasi. Ben masternode icin biriktiyorum. Muhtemelen 1k pi isteyecekler masternode için. Mn kurup pasif gelir amacliyorum. Bu yil sonuna mainnet yapacaklarini soyluyorlar. Bakalim roadmap'e sadık kalacaklar mı .

Umarım siz bu konuda haklı olur emeklerinizin karşılığını alırsınız ama bu iş bana çok basit ve bir o kadarda mantık hataları ile dolu geliyor..

Herkes kulakdan dolma bilgilerle birbirine öneriyor. Bu da çiftlik bank gibi olacak düşüncesindeyiim. En net düşüncemde bu şekilde insanların her bilgisine kolayca ulaşılabiliyor olması. Uygulamanın ihtiyaç duyduğu çoğu iznin ne alaka olduğunu düşünüyorum.

Yorumlara bakıyorsunuz 3 bin küsür insan neye oy verdiğini bile bilmeden kullanıcı adını yazıp ref kasmaya çalışmış.

Benim düşüncem tabi umarım yanılırım ve bu çalışma için emek veren insanlar mutlu olur. Ama burda birşeyler ters geliyor bana, net olarak ne olduğunu söyleyemesemde...