Kakarotto adlı üyeden alıntı

Sabah okumuştum fakat vakit darlığı nedeniyle yorum yapamamıştım şimdi yapayım.
Tespitlerin gerçekten çok doğru.

Bir sitenin kuruluşunda bulunan iki şeyden WMAracı zor olanı başarıyor.
Varolan bir şeyin daha iyisini yapmak, ya da yapılmamış bir şey yapmak. Senin de dediğin gibi sitebilgi vb. sitelerin hep daha iyi şeklini WMAracı toparlayarak bu yerlere geldi.

En önemlisi bana göre hız. Zaten bu yeni sürümde de hıza sen de değinmişsin. Bir siteye girdiğinde hantal, yavaş bir şeyle karşılaşırsan ne kadar güzel olursa olsun soğuyorsun istemeden.

"Yeni site açacağım, tutar mı?" diyen kişilere rahatlıkla önerebileceğimiz bir konu olmuş.
Kararlılık ve doğru hamleler işte bunu yaptırıyor. :)

Klavyene sağlık. :)


Dün http://wmaraci.com/forum/konu-disi/forum-acsam-tutar-mi-45750.html diye bir konu açmıştım. Ondan sonra bu yazıyı yazmak aklıma geldi. Forum açmak mesele değil. Önemli olan izleyeceğin yol. Bunun için de WM Aracı çok iyi bir örnekti. Bir nevi o yazının devamı gibi bir yazı oldu.

En azından bu şekilde bir projenin hangi aşamalardan geçtiğini insanların anlamasını istediğim için WM Aracı'ndan bahsetmek uygun olur diye düşündüm. Aslında forum açmayı düşünenlere çok faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı.

Biraz kafasını çalıştıran birisi, projesi ne olursa olsun bu yazıdan yola çıkarak başarıya ulaşabileceğini düşünüyorum. Tabii ki anlayana... :)

Yorumun için de teşekkürler @Kakarotto.