Xdaapps adlı üyeden alıntı

Eger kazanilan pi icin ucret isterlerse ben yokum zaten. Ayrica ciflik bank gibi olmasi imkansiz kimsedeb para talep etmiyorlar. Az cok adamlarin mantigini anlayabiliyorum.

Diger arkadasta izinlere takilmis. Android yada ios kullaniyorsan herseyin adamlarin elinde. Kaldi ki bu uygulama ne diyeyim :)

izinleri bu kadar basite almayın bence son dönemde facebookdaki bilgiler ile neler yapılabildiğini herkes gördü. Senin bilgilerini senin düşünceni değiştirmek için kullanıyorlar: https://kuaza.com/faydali-bilgiler/nedir/psikografik-nedir-psikografik-propaganda-nedir-psikografik-propaganda-teknikleri-nelerdir

Umut tacirliği ve insanların bilgilerinin toplanması,kendini kullandırtması çiftlik bank olayıyla aynıdır hatda daha fazlasıdır. Para yatırmıyorsunuz diye kandırılmadığınız anlamına gelmez.

Varsa bu proje ile ilgili sağlam kaynak ve kanıtlarınız konuya ekleyiin birde biz inceleyelim. çünkü uygulama sayfasında bile iki tane resim var ve resmi sitesinde hiçbişey yok. nasıl bu kadar güvenilir olabiliyor sizin için merak ediyorum.