Xdaapps adlı üyeden alıntı

@kuaza
Ben izinler ile bu kadar paranoyak degilim hocam. Sizin gorusunuze gore butun airdrop vb seyler bilgi toplanmasina esdeger. Orn x coin yada token airdrop yada bounty yapiyor ve senden mail adresi telefon numarasi ve kyc dogrulamasi istiyor. Simdi bilgilerimi alip bana karsi birsey mi yapacaklar. 100 lerce airdrop sayfasina verdim. Buyursunlar birsey yapsinlar. Ne yapabilecekler ki ? 50m insanin tc bilgilerinin nette dolasitigi bir ulkeyiz .

Umut tacirligine katilmuyorum. Konuyu acmamadan dolayi degil cunku bu isin dogasinda var. Android uygulamanin izinleri istemesi onu kullanacagi anlamina gelmiyor ki. Kripto dünyasinda kimse babamizin oglu degil ki saglam kaynagi gidip alalim. Her firma yada kisiler farkli projeler ile piyasaya cikiyor. Takip ettigim airdrop kanalinda belkide 100 lerce airdropa girdim ve benim erc20 adresime 9 token geldi. Simdi hangi birine saatler ayirarak derinlemesine inceliyeyim. Fakat pi nin whitepaperini sonuna kadar okudum ve bana farkli geldi. Sonucta Ico eo yok. Sadece ucretisz dagitim yapiliyor. Soyle olsanidi atiyorum 1000 pi tokeni 100$ o zaman bulasmazdim bile es gecerdim. Resmi sitesinin resim vb seyler ile dolu olmasina gerek yok. Ben nice site gordum sagi solu afilli heryerine birseyler eklemisler. Girdiginde siteye ooo adamlar bunu boyle yapmissa kim bilir tokeni ne kdr olur diyorsun. Sonucu ne mi oluyor Ico surecinde milyonlarca tokeni satip arazi oluyorlar.

Izin vb takintisi olan arkadaslarim indirmeyebilirler. Bu aksam apk yi decompile edecegim. Bakalim enteresan birseyler cikacak mi

Kişisel verilerinizin kullanılmasını kafanıza takmıyorsanız bence konuyu uzatıp farklı alanlara çekmeyelim bundan sonra, en azından konunun amacından çıkmasını önleriz.

Daha öncede dediğim gibi inş siz haklısınızdır ve beklentilerinizi, umutlarınızı boşa çıkarmazlar ama alt dayanağı olmayan hiçbirşeye olumlu yorum yapmamın imkanı yok :)