Merhaba arkadaşlar, anlam veremediğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
Şimdi bir uygulamanız var ve uygulamanın maliyetler de var uygulamayı bir süre tanıtım amaçlı ücretsiz kullanıma sunuyorsunuz ücretsiz kullanım sırasında yorumlar harika tanıtım süresi bitince ücretli kullanıma sunuyorsunuz.Sonra o harika yorum yapan kişiler ücretli olduğu için birden fazla hesaptan, uygulamayı kötülemek için yorumlar yapıyor.

Örnek bir yorum: Sakın indirmeyin paralı!

Şimdi bir markete gittiğinizi düşünün markete giriyorsunuz her şey paralı çıkarken insanlara sakın içeri girmeyin her şey paralı gibi bir şey yapmış olmuyor mu bu yorum?

Eğer işine yarıyorsa parasını verir ve kullanır eğer işine gelmiyorsa satın alım yapmaz bu kadar basit. Şimdi bir uygulama geliştirici olarak uygulama geliştirmeye olan ilgim kendi insanımız tarafından azalıyor.