burak38801 adlı üyeden alıntı

belki 100 binlerce sorulmuşturfakat takıp edemedim affola rich pin nedir birde web sitesinde yayınladıgım makaleyi ve fotoğrrafı birkaç gün sonra mı yayınlayim pinterestte

Rich pin pinterestte pinin yanındaki veya altındaki açıklama kısmının kategoriye göre şekillenmesidir. Misal şurada yemek tarifi hesabının attığı bir rich pinin açıklama kısmını görüyorsunuz zangin pin yani detaylı bilgi veren pin. Makale yazıyorsanız makalenizin wordpressteki meta kısmını pine giriyor mesela.
Rich pin için öncelikle şuradan link giriş kısmına wordpress sitenizin herhangi bir içeriğinin linkini girin normal şartlarda author harici hepsinin yeşil tikli olması lazım. Değilse oradaki eksikleri giderin. Author(yazar) harici hepsi yeşil tikliyse pinleriniz rich pin olacaktır. Tek tek tüm içerikleri girmenize gerek yok bir tane girmeniz yeterli.

https://developers.pinterest.com/tools/url-debugger/



dargman69 adlı üyeden alıntı

hocam merhabalar. yaklaşık 1 aydır pinterest ile uğraşıyorum. şuan 100 takipçi, 30 bin erişim aldım. değerler sizce nasıl. birde attığım pinler, panolarım googlede index almamış hala bunun sebebi ne olabilir. index aldırmak için önerebileceğiniz bir yöntem varmı?


Pinler panolar zaman alıyor hocam. 1 ayda olmaz. Hesap otursun biraz kitle edinin ondan sonra indeks konusunda üste çıkacaksınızdır. 1 aya göre fena değil ancak takip et unfla yapın abartmadan benzer kategorideki hesapların son 20 25 30 takipçisini takip edin.