-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben skypeden görüştüm hackleyen kişiler ile log scripti bile yazmışlar özel olarak 5.7m domain databasede duruyormuş ve sorgular anlık düşüyor reglimi regsizmi karşısında yazıyor api bağlarsan bi domain firmasından 1 tık ile alırsın domainleri toplu seçip
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yakın zamanda 4 arkadaş bütün gece marka olabilecek bir alan adı düşünmüştük projemiz için. Bulduğumuz alan adı bir deyimdi ve bizce marka olmaya çok müsaitti. O gece whois.com.tr'den sorguladığımı çok net hatırlıyorum. Ertesi gün alan adı satın alınmıştı bile :) Bunların namı çok yürümüş fakat benim haberin yoktu ben sorgularımı bu siteden yapıyordum. Hack olayıyla ayıldık tabii :) Neyse bizim elimizden bir şey gelmiyor Allahlarından bulsunlar.
DenZ
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yıllardır düşmesini beklediğim eski bir domainim var benden öncede benden sonrada kullanan olmadı aklıma geldikçe girer sorgularım bu siteden düşsede alsam elimin altında dursun diye ne hikmetse domain sürekli çin sitelerinden regleniyor son günene kadar takip etmişliğim var iki yıl kadar bir türlü düşüremedim demek ki bu uyanıklar regliyor bizi aptal yerine koyup bekletiyorlar :) hani kullanmıyosunuz yıllardır niye regliyosunuz salın gitsin :) zaten şu müşteri bilgilerini satanlara uyuz oluyorum ben sana güvenip bilgilerimi veriyorum sen el altından ne hakla satıyorsun bilgilerimi yazık valla güvenlik gizlilik diye bir şey kalmamış din iman para olmuş bizim millete.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Az kişi değil herkes bu sorunu yaşamış. Benimde düşmesini beklediğim veya kontrol ettiğim domainler belirli bir zaman sonra regleniyor ve hiç kullanılmıyor. Sadece whois.com.tr kullanıyordum bende.