lostyazilim

Blogger Uzantı Değiştirme ?

30 Mesajlar 7.072 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sasaleyte sasaleyte WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

Hit Adam adlı üyeden alıntı

İş domain firmasında bitiyor arkadaşım yönlendirme ekranı sana dünya hit kaybettirir;

İşte isimtescil bunu önüne geçiyor.

yanlş bilgi veriyosun bu söylediğin şey bloggerla alakalı.ilk birkaç saat bu uyarıyı verir sonra düzelir bu isim tescili niye bu kadar abartıyosunuz anlamış değilim isim tescilden de çok fazla domain kaydettim tek farkı dns'yi elle yazmıyorsunuz orda hazır şablon var aktifleştiriyorsunuz.

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

sasaleyte adlı üyeden alıntı

yanlş bilgi veriyosun bu söylediğin şey bloggerla alakalı.ilk birkaç saat bu uyarıyı verir sonra düzelir bu isim tescili niye bu kadar abartıyosunuz anlamış değilim isim tescilden de çok fazla domain kaydettim tek farkı dns'yi elle yazmıyorsunuz orda hazır şablon var aktifleştiriyorsunuz.

Bu uyarı ekranı herhangi farklı bir firmadan aldığın domaini yönlendirirken oluşur ve sitenin ömrü boyunca karşına çıkar. 6 aylık domainim var ve www.hitadam.blogspot.com adresine girince hala o uyarı ekranı çıkıyor 1-2 saatlik uyarı değil yani.

İsimtescilde ise yönlendirme ekranı olmadan yani www.kalemdarbesi.blogspot.com oluyor.

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

Bu uyarı ekranı herhangi farklı bir firmadan aldığın domaini yönlendirirken oluşur ve sitenin ömrü boyunca karşına çıkar. 6 aylık domainim var ve www.hitadam.blogspot.com adresine girince hala o uyarı ekranı çıkıyor 1-2 saatlik uyarı değil yani.

İsimtescilde ise yönlendirme ekranı olmadan yani www.kalemdarbesi.blogspot.com oluyor.

http://basketbolca.blogspot.com şu siteyi 2 gün önce yaptım domain isim tescilde falan da değil yönlendirmeyi yaptığım ilk 2-3 saat blogger uyarı veriyordu ama artık vermiyor eğer 6 ay olduğu halde uyarı çıkıyoorsa blogger ayarlarından kaynaklanıyordur.Çünkü mantıklı olarak olaya bakarsak xxxx.blogspot.com adresinin domain firmasıyla alakası yok yani yönlendirmeyi yapacak olan da uyarı sayfasını gösterecek olan da blogger domain firmasıyla alakası olması söz konusu değil

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

http://basketbolca.blogspot.com şu siteyi 2 gün önce yaptım domain isim tescilde falan da değil yönlendirmeyi yaptığım ilk 2-3 saat blogger uyarı veriyordu ama artık vermiyor eğer 6 ay olduğu halde uyarı çıkıyoorsa blogger ayarlarından kaynaklanıyordur.Çünkü mantıklı olarak olaya bakarsak xxxx.blogspot.com adresinin domain firmasıyla alakası yok yani yönlendirmeyi yapacak olan da uyarı sayfasını gösterecek olan da blogger domain firmasıyla alakası olması söz konusu değil

Hangi domain firmasını kullandın?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

Hangi domain firmasını kullandın?

ihs'den kaydettim

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

Aynı ayarlar orada da varmış o zaman ben sadece isimtescili bildiğim için domain alacaklara orayı öneriyordum.

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

Aynı ayarlar orada da varmış o zaman ben sadece isimtescili bildiğim için domain alacaklara orayı öneriyordum.

Bu durumun domain firmasıyla alakası yok ama sen öyle inanıyosan bişey diyemem.İhs'de tüm ayarları manuel olarak yapıyorum.Yönlendirme blogger'ın kontrolünde olan bir eylemdir.

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

Bu durumun domain firmasıyla alakası yok ama sen öyle inanıyosan bişey diyemem.İhs'de tüm ayarları manuel olarak yapıyorum.Yönlendirme blogger'ın kontrolünde olan bir eylemdir.

Ben aktif domaini kullanıyorum domaini aldıktan sonra şuradaki ayarları yapıp yönlendirdim ama görüldüğü gibi hitadam.blogspot.com a girince hala yönlendirme ekranı var ben bunu diyorum

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)
Dns park kullandın mı bu ayarları yaparken? Eğer dns park kullandıysan muhtemelen ondan kaynaklanıyordur çünkü buna gerek yok

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
Bu forum güzelmiş sevdim bu arada arkadaşlar :D

Neden TürkNet'li Olmalıyım>>> https://birurl.com/5nHED
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al