-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar.. Başlıkta anladığınız üzere ben dizi-film sitemin içerisine forum sayfası eklemek istiyorum. Örnek verecek olursak dizimag'in dizi sayfalarındaki forum bölümü gibi bir şey yapmak istiyorum. Fakat benim anladığım kadarıyla internetten baktığım eklentiler vb. hep wordpress üzerine neredeyse tamamen ayrı bir forum sitesi gibi sayfalar eklemeyi ele almış.. Bu konuda nereden bilgi alabilirim ? Yardımcı olabilecek kişileri bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kardeşim sana tavsiyem hostingin yüksek ise alt etki alana yeni bir veri tabanı ile piyasada hazır ve kullanışlı olan script kurmak. Böylelikle hem daha çok etkileşimin hemde reklam gelirini artırabilirsin. diğer şekilde yapılsa karışıklığa yol açabilir. Yok eğer illaki aynı veritabanı üzerine kurmak istiyorum dersen piyasada bu işe yapan binlerce kişi var 90- 100 TL Halledersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazilim Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%0)
ücreti mukabilinde hallederiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Anladım hocam madem kodlamayı siz yapabiliyorsanız ne istiyorsunuz onu anlamadım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle size tavsiyem taxonamy olaylarına bakın wordpressteki sonrasında oradan mantık yürüterek kendinize yeni bir post types oluşturun ve sonra bu post typeye yeni bir template hazırlayın sonrasındada foreach döngüsü ile belirlediğiniz kategorideki veya dizideki id çekersiniz adını çekersiniz artık orası size kalmış çekersiniz ve aşağıda forumuna yazılmış daha doğrusu kategorisine yazılmış konuları mesajları görüntületirsiniz ekstra diğer kısımlar için bu şekilde biraz daha detaya inerek yapabilirsiniz aslında wordpress üzerinde yapmak istediğiniz sürece sizin hayal dünyanıza kalmış bir şey herşey destek ve bilgi edinmek amaçlı wordpress codex sayfasındaki sunulan bilgilerden yararlanabilirsiniz ingilizce fakat her şeyin hakkında en ince ayrıntısına kadar bilgi mevcut.
1 kişi bu mesajı beğendi.