Hint Webmaster forum sitesinde geziyordum. WMAracı'nın 5'te 1'i büyüklüğünde henüz gelişmeye devam eden bir forum gibi düşünebiliriz. Forumdaki çoğu kullanıcıyı ve sitelerini aşağı yukarı biliyorum ve bu forumda son bir yıldır 3-4 farklı hack konusuna rastladım. Maalesef tamamı Türkler tarafından yapılan saldırılardı. Resimdekiler sadece şu an bulabildiğim iki farklı kişiye ait.

(Hacklenen siteler ise illegal, ırkçı vb. hiçbir faaliyet içerisinde bulunmayan tıpkı sizin benim sitelerimiz gibi kazanç kapısı olarak görülen siteler.)





Oldukça faydayı ve tamamen ücretsiz bilgi paylaşılan bu bahsettiğim Hint forumunda tek Türk kullanıcı benim ve bunu da biliyorlar. Hatta farklı ülkeden bir misafir gibi gördükleri için fazlasıyla saygılı yaklaşıyorlardı.

Belki ufak bir olaymış gibi gelebilir fakat rezilliğin daniskası! Bu tarz ego tatminiyle yaşayan vatan hainlerinin Amerikan hazır yazılımları, yine Amerikan programları ve botları kullanarak yaptığı saldırılarında Türk ismini kullanmamaları gerekiyor.

İsmi ise 0x1997. Aslında hiç böyle bir şey yapmamaları gerekiyor da işte küfür etsen olmaz, bulup yaptığının yanlış olduğunu anlatsan hiç olmaz. Çünkü muhtemelen 1997 doğumlu 22 yaşında kocaman birisi. Sitelerine Atatürk resmi, bayrak vs. koymuşlar birde. Zeka gelişimini tamamlaması için umarız gerekli desteği görür diyelim. Daha böyle ortaokul&lise çağındaki gençlerimizi bu tarz işlerle uyutan niceleri...