lelouchvib adlı üyeden alıntı

hypesozluk.xyz 3.5 dolarlık bir sunucu üzerindedir. Arubacloud.com firmasına bakmanızı öneririm.

Aruba almanız durumunda çok cüzzi bir ücrete, cyberpanel kurulumu, mail server kurulumu, optimizasyonu, wordpress kurulumu ve tabii ücretsiz hype sözlük kurulumunuzu yapabilirim.

Ne hız, ne de trafik konusunda içiniz çok rahat olur. Ki *** üzerinden bu işlemi yaptığım 4 hype sözlük müşterisi var. PM atarsanız siteleri iletebilirim.

Ek olarak, şu an almanızı öneririm. Güncelleme ile ücret 320 TL'ye ya da duruma göre üstüne güncellenecek çünkü. İlk satışlarımı 250 TL gibi bir sembolik rakamdan yaptım *** üzerinde referans için, artık bu kadar ucuz olmayacak.

Hocam ben bankasozluk adında açtım siteyi ve arkadaşatan aldık scripti. arkadaş oldukça başarılı ve ilgili. kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca güncellemeyle beraber oldukça aranan bir sistem olacağına hiç şüphem yok. Kesinlikle düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Tabiki sözlük işi sabır gerektiren bir iş o yüzden hevesle aldım kaldı olmasını istemem. Ancak dediğim gibi arkadaş oldukça bilgili ve ilgili biri. Kaçırmayın derim (Almayı düşünenlere)