Peki Siz Nasıl Para Kazanacaksınız ?

Şimdi Yukarıdaki sitelere kayıt oldunuz. Bu Aşamada İçerik Bulmanız Gerek. Aklınıza Gelebilecek en uçuk şey dahi olur. "BİLMEM ŞU ÜNLÜNÜN İFŞASI - Sıfır 1 Son Bolum - GTA 5 FULL İNDİRME LİNKİ - ENES BATURUN İNTİHAR VİDEOSU - İSİD ADAMLARI TAM LİSTE" Yani aklınıza gelebilecek en uç şey dahi olur fakat genelde müstehcen +18 içerikler yada oyunlar için millet o zulme razı geliyor.

Herhangi birinin internetten normal linkini alıp yukarıdaki link kısaltma sitelerinden birinden kısaltıyorsunuz ve başlıyorsunuz yaymaya. Yaymanın sırrı, sınırı, limiti yok kanser edin milleti. Facebook gönderilerinin yorumları, afedersiniz +18 sitelerin yorumları, youtube videoları nereyi bulursanız durmayın paylaşın. Ben 2014-2015 yılında 100-150₺ uğraşmadan kazanmıştım fakat artık bu paralar ile bim e girip çıkamazsınız.

Tavsiyem;
Müstehçen içerik paylaşmak yerine gidin "kandırdım nazlı yari" şarkısını kısaltın instagram sayfalarına 5-10₺ den "Neler Oluyor Haberler Gerçek Olamaz Sanırım ?" (Aslında farklı bir şey yazdımda linç yerim sükse getirecek bir metin kısaca" Story attırın. Bitti gitti. Youtubeye de 3 5 video atıp açıklamasına koydunuz mu gunluk 20₺ kazanma adlı eğitim setini almış oldunuz tebrikler.

Ücretsiz paylaşmamın karşılığında bir yorum kafidir değerli dostlar.

Alıntıdır.