Gürer69 adlı üyeden alıntı

her avukatın görüşme ücretleri bile farklı sabit ücrete nasıl ikna edeceksiniz avukatları. ?

Ücretler farklı olsa gelen yorumlardan en az ücreti alana işime yaradı der onay veririm mesela.

Yorumları okuduktan sonra aslında işime yarayan var ama ücret ödememek için işime hiçbiri yaramadı deyip yalan atsam mesela ?

Bunları yapanlara karşı bir çözümünüz var mı hocam. Güzel proje bu arada tebrik ederim.

Soruya ne kadar ödeyeceğini kullanıcı belirliyor yani avukatlar ücret talep etmiyor.
Örn xxx sorusu için kullanıcı 100 TL ödemeyi teklif etti avukat ister cevap verir ister vermez.
"Ücretler farklı olsa gelen yorumlardan en az ücreti alana işime yaradı der onay veririm mesela." Bu işlem kullanıcıyı mağdur etmemek için yapılıyor aynı şekilde avukatta mağdur edilmeyecek.

xsafa Teklifiniz için teşekkürler hocam yazılım bilgim var eğer avukatlar yasal olarak kullanabilecek ise kendim kodlayacağım.

XocTaiL Arkadaşlar ne sanıyor bilmiyorum ama ;
" Film sitem hakkında ifadeye çağırıldım ne yapmalıyım ? "
gibi bir soruyu cevaplayıp 50-100 TL kazanmak insanların 10 dakikasını alacaktır. Bu insanlar forumda konu açıp daha önce aynı sorun ile karşılasan kişilerden yardım alıyor.
100 Kişi bu sorun ile karşılaştı ise 1 kişi bile avukata gitmemiştir :) Ne olursa olsun elde edemeyeceği bir kesim var stajyer avukatlar içinde çok güzel site olur :)