Cyprus dostum bahsettiğin rahatsızlıklar senden bağımsız bunlara senin müdahale etme şansın yok , dışarı da korkuyor olman , epilepsi vs. bunları doktor ve ilaç almadan yavaşlatmasın.Yaklaşık 6 sene de 3-4 doktora gittim hala antidepresan kullanıyorum. Sana tavsiyem iyi bir doktordan ilaçlı destek alman ve iyi bir psikologtan ayrıca destek alman çünkü ilaçlar bir yere kadar seni getiriyor sonrası işte sana kalıyor iyi bir psikolog sana yol gösterecektir. Bahsetmiş olduğun rahatsızlıklar evet herkeste olmayan şeyler bazen oturup bu hayatın özellikle neden sana verildiğini sorguluyorsun ama işin ucu sonunda seni yaratan Rabbine geliyor , sonra sabretmeyi ve şükretmeyi hatta ondan yardım istemeyi öğreniyorsun manevi olarak da destek alman sana ciddi yardımcı oluyor. Kendini çaresiz hissetme , sabret ve bu hayatında sana özel bir sınav olduğunu düşün ve Rabbinin de senin farkında olduğunu unutma bu hayatta olmazsa, diğer tarafta bu yaşantının mükafatını inanıyorum ki inşallah alırsın. Kendi canına zarar vermek emin ol en son çözüm olmalı.
umarım sabredersin ve başarırsın.
ayrıca bende babasız büyüdüm , annen senin için büyük bir şans. Kendine zarar vermen inan en çok onun canını yakacak. Onuda göz ardı etme.