Merhaba arkadaşlar,
Bir organizasyon şirketinde çalışıyorum, maddi olarak herkes gibi ucu ucuna yetiştirmeye çalışıyorum. Kendi alanıma ve hobilerime yakın olduğu için 1 yıla yakın zamandır aklımda olan bir proje var tabii ki işleri ilerletmek ve kazanç sağlamak istiyorum. Domain aldım ama işe yarar mı emin değilim. Grafik tasarım konusunda iyiyim, programala konusunda geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Domain : Takimarkadasim.com
Proje detayı olarak;
Aktivite ve Oyun arkadaşlığı platformu düşünüyorum. Şöyle ki bulunduğunuz şehirde ki aktivitelere, projelerinize, oynadığınız oyunlara, yaptığınız spor takımlarından, hobi takımlarına, yeni kurulacak olan startuplara kadar geniş bir skala içerisinde platform oluşturmak istiyorum. Randevu platformundan çok takım arkadaşı bulma, içerik paylaşma gibi olacak. Türkiye de bu işi forumlar yapıyor ancak böyle bir platform örneği pek göremedim. Alan ve konular çok geniş, yeterli bilgiye sahip değilim. Projeye nakit olarak büyük meblalar ayıramayacağım.
Bir kaç arkadaşımdan bunu üniversiteliler için yapabilirsin diyenler oldu, güvenlik konusunu söyleyenler oldu.
Sizce bu platformun kurulabilme ve çalışabilir hale gelme konusunda nasıl bir yol izleyebilirim.Projeyi ortak bir temelde geliştirebiliriz. Mobil APP tarzına da çekebiliriz.
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi beklemekteyim.