boducx adlı üyeden alıntı

PowerSupply Kaç wolt oldugu önemlidir. Pc içerisindeki parçalar daha fazla güc istiyorsa ve power supply bunu karşılayamıyorsa oldukca ısınması normaldir.

Teşekkür ederim ama eskisi ile aynı volt aldım eskiden böyle bir sorunum yoktu. Teşekkürler

Ek Olarak:

Batuhan adlı üyeden alıntı

Eğer güç karşılanmıyorsa ısınma yapabilir, sistemin elektriksel tesisatında (özellikle güç kabloları) bir dar boğaz varsa da ısınabiliyor. Bu arada soğutma sistemin de yetersiz geliyor olabilir, sağlam soğutmalı bir kasan olmadıkça bu sıcaklarda overclock yaptırmamaya dikkat et. Kasada en az 2 fan olsun, egzos (yıllardır nasıl yazıldığını bilmiyorum) fanları önemlidir ayrıca.

Soğutma sistemi için bir adet fan daha takabilirim şuan sadece sistemde güç kaynağının ve işlemci fanı var bir fan daha takarım istanbula gittiğimde teşekkürler :)

Ek Olarak:

Virusman adlı üyeden alıntı

Sisteminizin özelliklerini ve parçaları yazarsanız size en az ne kadar bir güç gerektiğini söyleyebiliriz onun haricinde ne desek yalan olur...

Ektan Kartı : 256 MB ATI Radeon Serisi Harici Ekran Kartı

Ana Kart : MSI 945GCM5 Ana Kart

İşlemci : İntel Pentium

Ram : 1 GB DDR2

İşlemtim Sistemi : Windows Xp Service Pack 3

Başka ? :)

Ek Olarak:

teknobeyinnet adlı üyeden alıntı

Kaç volt güç kaynağı? belki de yetersiz geliyordur. bir de fanın altındaki termal macunu değiştirmenizi öneririm.

Eskisi ile aynı aldığıma eminim ama şuan hatırlamıyorum tam kaç w aldığımı :)

Ek Olarak:

Rednoize adlı üyeden alıntı

İnanmazsın ben anakarta kolonyağı döküp üflüyodum, öyle de çılgınım

Doğrudur çoğu kişinin derdi saten bu psikolojimide bozdu iyice ısınında ben bir garip oluyorum :)

Ek Olarak:

teknobeyinnet adlı üyeden alıntı

Kaç volt güç kaynağı? belki de yetersiz geliyordur. bir de fanın altındaki termal macunu değiştirmenizi öneririm.

Termal Macunu bir değiştiririm hocam ama bir fayda etmememişti bir daha deniyeceğim :)