awoken adlı üyeden alıntı
Webmasterlar arama yaptıklarında genellikle uzantılara dikkat etmezler. Ki sizin hedef kitleniz webmasterlardan oluştuğuna göre pek problem olacağını düşünmüyorum.
Bende aynı fikirdeyim teşekkürler.
Mfa adlı üyeden alıntı
Ciddi manada kullanıcı kaybına neden olur. En azından yaygın bir uzantı secseydiniz. İlk defa görüyorum ve hoş değil. Ayrıca who.is varken bu kadar uzun domain yazılmaz.
Genelde spam ve güvenilmez siteler yaygın olmayan uzantı kullanır. Özellikle whois gibi gizliliğin önemli olduğu alanlarda işi bilenler bu riski göze almaz. Log tutulma ihtimaline karşı zaten önyargı var. Kısaca profesyonel görünmüyorsa kaybedilir. Bunları göz önünde bulundurun
Size katılmıyorum ilk söylediğiniz konuda uzantı kullanıcılar için güvenilirlik ölçü birimi değil bence daha çok sitenin bilinirliği önemli insanlar için bilinir bir sitede normal kullanıcılar düşünmeden tararlar. Gizliliğe log tutulma olaylarına gelecek olursak bunun için şeffaf bir görünüm sağlayacağım bu konuda bir şekilde güven vermeye çalışacağım malesef daha iyi bir alan adı bulamadım bu iş için.
Bende öyle düşünüyorum whois.bbs.tr whois.com.tr aynı ikiside ve çok fazla kullanılıyor üstelik whois.com.tr ve diğer tüm yabancı whois siteleri log tutuyor.
frat34 adlı üyeden alıntı
Valla uzunluk felan hikaye tuttumu .tk olsa gene fark etmez.
Millet tutturmuş .com .net .org bende .ga domaini var 1.4 k hit geliyor youtube indirme sitesi o tema bile bu forumda paylaşıldı ben sadece mp3 indirme kısmını düzenledim..
Önemli olan tutması alan adına pek takılma bbs.tr ilede .cf .ga ilede tutturabilirsen yürürsün..
Buradan arkadaşlara bir sorum var ?
Ben yanlış biliyor olabilirim aydınlatın beni.. (.com ile .com.tr )
arasındada fark olmalı sizin dediğinize göre bu doğrumu ?
Aynı fikirdeyim sizinle.
Meto34 adlı üyeden alıntı
Güven vermeyen bir uzantı. Fakat arkadaşların dediği gibi sağlam yükselirse hit alır tabiki. Yalnız rakiplerin kuvvetli.
Rakipler evet kuvvetli fakat bu işin içindeyim bende ben onlardan her zaman daha kuvvetliyim istediğim fonksiyonelliği ve en iyi tasarımı ve en iyi gizliliği sağlayabilirim.