Emailinizin bulundugu serverin IPsinin RDNS leri domaine yonlenmis olmasi drop ve spama dusmemeniz icin en onemli etkenlerden birisi. Boylelikle spama dusme ihtimali azalmis olur. Emaillerinizi unsubscribe ozelligi saglayan databaseye baglanabilen yazilimlarla yaparsaniz insanlara gonderici listesinden cikmasi icin bir sans vermis olursunuz boylelikle sizi spam diye sikayet etmeden once belki sadece bir tikla birdaha email almamayi saglayabilirler.

Kategorinize gore google maps veya arama motorlarini kullanarak kontak ve email listesi toplayabilirsiniz. Bircok yazilim mevcut konu ile ilgili dilerseniz lisansli yazilimimiz ile bizde sizin icin toplayabiliriz.

Mevcut konu ile ilgili size ozel IP atanmis email hosting paketlerimiz mevcut. Dilerseniz email yollamaniz icin yazilimlarimizda mevcut. Uzak masa ustu ile sunucumuzu baglanip lisansli yazilimimiz uzerinden baglanip ayarlari yapip istediginiz gibi customize edebiliyorsunuz. Kontak bilgilerini CSV ile sisteme ekleyip, yolladiginiz emaili isim soyisim gibi kontak bilgilerinden her bir kontaga gore gelecek sekilde template ayarlayabiliyorsunuz.

Konu ile ilgili detayli bilgi ve Email hosting seceneklerimiz hakkinda bilgi almak isterseniz bize ulasabilirsiniz. Ihtiyaciniz olan konu ile ilgili detaylari yollarsaniz eger daha net donus saglayabiliriz.