Firma rehberi siteleri artık bitti diyemeyiz ancak bu işi mantık çerçevesinde yaparsanız para kazanabilirsiniz. Şöyle ki firma rehberini açtıktan sonra içine firma ekleseniz dert eklemeseniz dert bende bu durumu epeyce düşündükten sonra şöyle bir karar aldım.

Önce sirketi.net i açtım ve içerisine işime yarayacak sektörleri ekledikten sonra firma rehberi olarak eerzurum.com u aktif ettim içine başlangıçta firma olarak sadece sirketi net te belirlediğim sektörler ile firma eklemesi yaptım.

Burada yaptığım şey şu başlangıçta yeni bir firma rehberine kimse sitesini eklemez kimsenin firma olarak kayıt olmadığı bir site ile de büyümek imkansız bende bu şekilde bir sistem oluşturarak hem başlangıç aşamasını kimsenin firmasını bedava eklemeden hemde kendime farklı bir kazanç yöntemi oluşturarak geçmiş oldum.

Şimdilerde tüm sektörlerle alakalı işler bana gelir ben ustaya paslayıp komisyonumu alırım ve işler yolunda gidiyor kimsenin de gelip ücretli yada ücretsiz firma eklemesine ihtiyaç duymuyorum.

Sistemi daha iyi anlamak adına https://eerzurum.comburadan sitemi inceleyebilirsiniz. Ve gerçekten de inceleyin derim herkes bu yöntem ile para kazanabilir. Kalın sağlıcakla