lostyazilim
tr.link

Google Beni Tehdit Etmiş

14 Mesajlar 2.817 Okunma
acebozum
tr.link

Bariswp Bariswp ZM Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)
Hesabını kapatmazsan veya yazıları kaldırmazsan Arama sonuçlarından banlanmazsın.Adsense ile Google araması tamamen bağımsızdır.Birinden banlıyken diğeri hala çalışabilir.Adsense'den banlanabilirsin belki, ama adsenseden banlanmamanın kurallara uysan bile imkanı yok.Bir şekilde bir bahane bulup kaldırıyorlar.

Adwords reklamı eklemiştim.Adamlar aradı telefonla anahtar kelimelerinizi onayladık yayınlansın mı dedi,Evet dedim.2 gün sonra raklam kural ihlali yaptığından yasaklandı :) üstelik hiç bir değişiklik yapmamıştım ( beni aradıkları zamandan sonra ) yani google da ban yiyeceksen :) zevk almaya bakacaksın.. Her türlü banlarlar..

Adsense birşey kazandırmıyorsa zaten yayınlaman mantıksız, bana soracak olursan reklamları kaldır gitsin.

wmaraci
reklam

HarunTURAN HarunTURAN www.hturan.net Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

Gerilim adlı üyeden alıntı

reklamları pasif yap,sitenden de kaldır.Problem olmaz

NoNe adlı üyeden alıntı

Hesabını kapatmazsan veya yazıları kaldırmazsan Arama sonuçlarından banlanmazsın.Adsense ile Google araması tamamen bağımsızdır.Birinden banlıyken diğeri hala çalışabilir.Adsense'den banlanabilirsin belki, ama adsenseden banlanmamanın kurallara uysan bile imkanı yok.Bir şekilde bir bahane bulup kaldırıyorlar.

Adwords reklamı eklemiştim.Adamlar aradı telefonla anahtar kelimelerinizi onayladık yayınlansın mı dedi,Evet dedim.2 gün sonra raklam kural ihlali yaptığından yasaklandı :) üstelik hiç bir değişiklik yapmamıştım ( beni aradıkları zamandan sonra ) yani google da ban yiyeceksen :) zevk almaya bakacaksın.. Her türlü banlarlar..

Adsense birşey kazandırmıyorsa zaten yayınlaman mantıksız, bana soracak olursan reklamları kaldır gitsin.

Zaten reklamları kaldırmıştım beyler. Bu arada reklamları nasıl pasif yapıyoruz? Adsense'de gizleye bastım.

TurkayNet TurkayNet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci, webmaster
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 7 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
adnseseyi kapatmak istemiyorsan küfürleri kaldırman daha mantıklı

HarunTURAN HarunTURAN www.hturan.net Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

TurkayNet adlı üyeden alıntı

adnseseyi kapatmak istemiyorsan küfürleri kaldırman daha mantıklı

Bakalım 1 günüm daha var ona göre bir şeyler ayarlayacağım.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al