Yaş/Cinsiyet
31 / E
Meslek
Software Developer
Ad Soyad
Y** Ş**
Ticaret
17, (%100)
Selamlar arkadaşlar yine güzel bir video ile daha sizlerleyim. Bu videolu eğitimimizde PHP ile SMTP sınıfını kullanarak şifremi unuttum uygulaması yapacağız. Sizler için faydalı olacağını düşünüp hazırladım umarım öyle de olur :)
Kanalıma abone olmayı unutmayın :) Sağlıcakla kalın.
VIDEO
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
Yaş/Cinsiyet
28 / E
Meslek
Developer
Ad Soyad
İ** Ş**
Ticaret
19, (%100)
Elinize ağzınıza sağlık güzel anlatım olmuş :) (Bu arada en nefret ettiğim sistemlerden biridir şifremi unuttum.)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yaş/Cinsiyet
29 / E
Meslek
bilgisayar programcısı
Ad Soyad
T** D**
Ticaret
0, (%0)
Oooww vakti zamanında kritik bazı kodlamalarimda senin videolarını izlerdim ama daha önceden dailymation yoluyla video atıyordun sanırım yavuz selim.
Yaş/Cinsiyet
31 / E
Meslek
Software Developer
Ad Soyad
Y** Ş**
Ticaret
17, (%100)
oyunbozan08 adlı üyeden alıntı
Oooww vakti zamanında kritik bazı kodlamalarimda senin videolarını izlerdim ama daha önceden dailymation yoluyla video atıyordun sanırım yavuz selim.
Evet orada da bazı videolarım var aslında buraya yüklediklerimi orayada yüklerim olur biter :) Teşekkürler takipte kaldığınız için çok sağolun :)
edcsmile adlı üyeden alıntı
Elinize ağzınıza sağlık güzel anlatım olmuş :) (Bu arada en nefret ettiğim sistemlerden biridir şifremi unuttum.)
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
Yaş/Cinsiyet
32 / E
Meslek
Backend Developer
Ad Soyad
M** S**
Ticaret
0, (%0)
otobüs firmaları gibi direk şifreyi kaydedip telefona mesaj atmak :) bunu sadece gerçek yazılımcılar anlayabilir :)
Yaş/Cinsiyet
31 / E
Meslek
Software Developer
Ad Soyad
Y** Ş**
Ticaret
17, (%100)
msvasilis :D :D o ayrı bi durum :)