lostyazilim
tr.link

İstanbul depremini 8 ay önceden haber verdik tarih vererek

19 Mesajlar 2.926 Okunma
lstbozum
tr.link

hsndogukan hsndogukan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba kolay gelsin https://aytozu.com/ Benim sitem ve sizin siteniz ile beraber büyümeye ne dersiniz birbirimize beraber link verebilir yükselmesini sağlayabiliriz.

wmaraci
reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
kanalınızdaki içeriklerin %95i hurafelerden olusuyor. Bu gibi hurafelere inanan bir toplumda yaptığınız şeylerle övünmeniz cidden takdire şayan. İstanbul depremini jeofizikçiler senelerdir söylüyor zaten. Devlet itülü boğaziçili jeofizikçileri halkı korkutmasın diye(saçmalığa bak) tvye çıkarmıyor. Bunu kendileri bizzat söylediler. Durum böyle olunca da meydan hurafecilere kalıyor.

Haarp falan videoları da çekin baya izlenirsiniz. Bizim millet sever hurafeleri
yilmaz70 Ykp1453

kişi bu mesajı beğendi.

Ykp1453 Ykp1453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel sektörde calışıyorum
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 28 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Günümüz teknolojilerinde depremin olacağını ayını gününü saatini tahmin etmek imkansızdır ege bölgesinin bir kısmı istanbul dan van a kadar deprem bölgesidir zaten bunu bilmeyen yoktur siz 8 ay önceden kulakdan dolma bilgilerle video hazırlayıp kanal büyütme derdindesiniz depremin olacağını biz söyledik biz söyledik diyeceginize deprem zamanı nelerin yapılacağını nelerin yanımızda bulunması gerektiği ile video yaparsanız daha iyi olur belki o videolar sayesinde hazırlıksız yakalanmayan insanlar olur sizi tanımam kanalinizi da bilmem sadece dikkat çekmek için depremin olacağını biz söyledik dediğiniz için yazıyorum ( GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDA TEKNOLOJİK OLARAK DEPREMİN AYINI GÜNÜNÜ SAATİNİ BİLMEK İMKANSIZDIR ) ben biliyorum diyen de versin bir tarih bekleyip görelim saat istemiyorum sadece gününü versin

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

ulas2016 adlı üyeden alıntı

Bu "kahin(!)" denen tipler gündeme geldikçe komplo teorisi diye lanse edilen HAARP projesi ile yapay deprem üretildiğine inanasım geliyor. Bu tip insanlarında projenin bir parçası olduğunu toplumda korku meydana getirmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Bilimsel yollarla depremleri analiz ve tahmin etmeye çalışanları kastetmiyorum burada. Şu tarihte şöyle olacak, şu tarihte böyle olacak yada olay şu şekilde kesin bir şekilde gerçekleşecek diyenleri kastediyorum.

Allah'tan başka hiç kimse gaybı bilemez. Bunlar ancak gerçekleştirmek istedikleri planlarını önceden haberdar edip, sonra da bakın biz bunu önceden tahmin ettik/bildik(!) demeye getiriyorlar. Halbuki planları zaten buydu.

HAARP teknolojisi ile yapay depremler üretildiğine dair elimde bir kanıt olmasa da, oluşturulmaya çalışılan algı ve iddialı sözler beni bu projenin varlığına inandırmaya yetiyor. Her depremin yapay olduğunu düşünmüyorum fakat bu teknoloji ile bir çok depremin tetiklendiğini düşünüyorum.

aynı şekilde düşünüyorum hocam sizinle.
ulas

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Backlinkcigeldi Sonuna kadar katılıyorum sana. Bir konuda aynı fikirde olabiliyormuşuz demek :)

Saçma sapan ''biz bildik'' edası ile ortaya çıkan bu saçma kibirli yayınlarla inanın bir gün çok fazla zarar verdiğinizi anlayacaksınız ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Çünkü sizin işiniz cahillerden beslenmek, bu son derece insafsızca!
Backlinkcigeldi

kişi bu mesajı beğendi.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Sonuna kadar katılıyorum sana. Bir konuda aynı fikirde olabiliyormuşuz demek :)

Saçma sapan ''biz bildik'' edası ile ortaya çıkan bu saçma kibirli yayınlarla inanın bir gün çok fazla zarar verdiğinizi anlayacaksınız ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Çünkü sizin işiniz cahillerden beslenmek, bu son derece insafsızca!

Hurafeyi hurafe gibi anlatmak var birde gerçekten var oluyormuş gibi anlatmak var. Bu kanal sahibi hurafeleri gerçekte yaşanıyormuş gibi anlatıyor. (ki bence 2si de topluma zarar veriyor.) Youtube üzerinde takılan kişilerin büyük bir kısmı da eğitimsiz, bu tür manipülatif içeriklere kolayca aldanabilecek kişiler. Hal böyle olunca insanların hayata bakış açısı değişiyor. Yok aşı amerikanın bir oyunu yok haarp sayesinde deprem oldu yok dünya düz yok amerika ve rusya hiç uzaya çıkmadı vs.. gibi saçmalıklara inanan büyük bir kitle var.

Günümüz teknolojiyle ve matematiksel olarak dünya üzerinde olan teknolojiyle deprem günü tahmin edilemez. Ancak belirli zaman aralıkları verilebilir bu da fay hatlarındaki kırılmaların konumuna şiddetine büyüklüğüne vs.. göre yapılıyor. Arkadaş geleceğe gidip gelebiliyorsa ancak bu mümkün.

Youtube üzerinden 3 5 kuruş kazanmak adına yapılan şu rezillikler cidden topluma büyük zararlar veriyorlar. Barış Özcan gibi bilimsel dayanağı olan içerikler üretmek yerine toplumdaki cahil kesime odaklı içerikler üretip kanalınızı büyütme derdine düşmüşsünüz cidden yazık.

Ülkemizde çok çok değerli jeofizik uzmanları profesörleri var. Gerçek bilgi istiyorsanız onları takip edin. Onların dedikleri de şu

99 depreminden sonra 30 sene içinde 2. büyük marmara depremi zaten olacaktı ancak son günlerdeki silivri açıklarında oluşan fay kırıkları büyük depremin tarihini 5-10 sene daha geriye çekti. Artık bugünden itibaren her an deprem olabilir. 10 sene sonra da olabilir yarın da.
yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

Yazardurur Yazardurur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 423
  • Beğeniler 7 / 58
  • Ticaret 4, (%100)
21 aralik 2120e kadar tam 7 milyar insan olecek.

VeliaNet VeliaNet Love System Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Veri merkezi yönetimi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** I**
  • Mesajlar 325
  • Beğeniler 10 / 105
  • Ticaret 14, (%100)
Birgun cumhurbaskani olcam

EfeCetin EfeCetin Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 17 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
Bir gün dışişleri bakanı olacağım inşallah .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al