Piyasa serbest piyasa ancak, bizler yani site sahipleri birazcık enayi durumundayız. Neden mi ? Çünkü birisi çıkmış aylık 45 liraya link satıyor (BEN) bir diğeri çıkmış 5 lira diyor. Adam da haklı olarak bana geliyor bak kardeşim 5 lira link satıyor adam sende verirsen alırım diyor. Ben ılımlı birisiysem veriyorum geçiyorum. Yok ben uysal değil benim fiyatım bu diyorsam ister alır ister almaz. Alırsa taşırım almazsa sitem çöp olmaz. Sıkıntı yok yani.

Emin olun şu forumda benim anlayışımla sitesinden link veya makale satan çok az kişi var. Adam makale 15 lira deyince pahalı diye dönüş bile yapmıyor. 5 Lira desen hemen yazacak :)

Ben sitemdeki text link fiyatını bile kaldırdım. Gerekirse satmıyorum. Sadece klas müşteri geliyor. Almak isterse zaten sadece hesap numaranı ve fiyatını soruyor. 15 dakika sonra paran hesapta link sidebarda oluyor. Bu ticareti seviyorum. 1 ayda burada satışı yapılan siteler var iyi paralara o siteyi sattığı paranın üstünde para kazandığım dönemler oluyor. Nasıl başarıyorum peki. Para lazım değil. İhtiyacım olsa da o fiyattan satmıyorum neden çünkü sitem çöp oluyor. Ancak bir çok kişinin umrunda bile değil sitesinin çöp olması aylık 30 lira kazandımı sitemden para kazandım diyor. Bende bunları gördükçe gülüyorum.