-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Herkese merhabalar .Kripto paralar hakkında bir blog kurmayi düşünüyorum. Ve bunun için yazılar yazmaya çalışıyorum.Yazdigim yazılardan birini aşağıya bırakıp eksiklerimim neler olduğunu ve olumlu olumsuz eleştiri yaparsanız çok mutlu olurum.
.
.
BİTCOİN FIYATINI NE BELİRLER
Bitcoin fiyatını ne belirler nasıl belirlenir ve kimler tarafından nasıl belirlenir.
Bitcoin şuan kripto para piyasasının %51 elinde barındıran ve kendi fiyat dalgalanmaları ile piyasanın gidişatını belirleyen bir kripto para birimi.Bitcoinin ve kripto para piyasasının fiyatını arz ve talep belirliyor.Aynı zamanda global alanda yapılan siyasi,ekonomik savaşlar da bitcoinin fiyatının belirlenmesine bir nevi yardımcı oluyor. Dünyada insanlar bitcoin aldıkça fiyatlar yükseliyor ve aynı zamanda elindeki bitcoinleri sattıkça bitcoin ve kripto paraların bir çoğunda düşüşler olmaya başlıyor.Buradan şunu anlıyoruz ki bitcoinin belirlenmesinde en önemli konular:
1.Siyasi ve ekonomik savaşlar
2.Toplumun yapmış olduğu al ve sat işlemleri.
Böylece günlük dalgalanmalar ve al sat işlemleri bitcoinin fiyatını belirliyor.
.
Buraya kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama motorlarında çıkma oranınızı arttırmanız, geniş kitlelere hitap etmeniz için "Seo'ya uygun nasıl makale yazılır" araştırınız. Size daha çok yardımcı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha ilk cümlede bozmuşsun okunulabilirliği :)
"Bitcoin fiyatını ne belirler nasıl belirlenir ve kimler tarafından nasıl belirlenir."
Nasıl belirlenir kısmı üst üste iki kere gelmiş. Ayrıca nokta ve virgüllerden sonra bir boşluk bırakırsan okuyucunun gözleri kanamamış olur. Yazıları da biraz daha kesin bilgilerle doldurup detaylandırabilirsin. Bu şekilde çok yüzeysel olmuş. Hiç bilmeyen biri bunu okur ama paranın ne olduğunu bilen herkesin bildiği şeyleri yazmışsın aslında. Ve en az 200-300 kelime yazmaya çalış arama motorunda üstlerde çıkabilmek için. Altta 2 madde yazmışsın. Onları da alt başlık olarak detaylandırabilirsin birer paragrafla. Giriş, gelişme, sonuç kuralına uyarsa da tadından yenmez. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi SEO'ya uygun nasıl makale yazılır diye biraz araştır. Mesela makalende en az 1 resim olsun ve resmin alt="" etiketine de anahtar kelimeyi içeren bir cümle ekle. En az bir tane site içi benzer bir konuya ait link olsun. Anahtar kelimeleri kalın punto ile yazabilirsin.
Aklıma gelenler bunlar. Bu söyledikleimi neden yapmadın diye sormuyorum yanlış anlama. Hepsini ilk makalede yazmanı beklemiyorum tabi. Sadece öneride bulundum sonraki yazılar için. İlk makaleye göre süper olmasa da fena değildi. İlerlersin yavaş yavaş. Başarılar... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Full-Stack Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Daha akışkan bir şekilde yazmanız gerek ve sürekli aynı cümleleri tekrarlamamaya özen gösterin.
BİTCOİN FIYATINI NE BELİRLER
Bitcoin fiyatını ne belirler nasıl belirlenir ve kimler tarafından nasıl belirlenir.
bu şekilde örneğin tekrarlamalar yapmayın gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anahtar kelime kullanımına, seo uyumuna ve özgünlüğüne dikkat ederseniz iyi bir makale yazabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci ( Maliye )
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle anlatım bozukluğuna dikkat edin ve yazının son hali buysa baya kısa en az 300 kelime olması gerekiyor. Bende kripto para blog işi yapıyorum. Eğitici içerik bulmak gerçekten çok zor bir yerden sonra. Şimdiden yazacaklarını bi liste seklinde toplayıp değerlendirme yapabilirsin sonra emeğin boşa gitmesin iyi planla güzel hazırlan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**