Saye
Man of New Projects
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum çok memnunum. Tatilede gitseniz yanınızda hep sınırsız internet oluyor :)
Benim aldığım zamanlarda 10mb ve 200mb vardı sadece, fiyatıda yüksekti şimdi fiyatı düşürmüşler, benim fiyatı aynı bırakıp 20mb'e geçirmişler bende eyvallah dedim :)
Test etmeden zaten kurulum yapmıyorlar, ben 4.5g alıcaktım 200MB kadar destek veriyor deniliyordu fakat benim olduğum yerde 80mb görüyor diye almadım.
Telefondan farkı yok sadece boyu büyük kutunun, istersen hattı telefonuna tak telefonunda sınırsız internetin olsun :D tabi arama vs yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
tasarım
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
En güzeli uydu net ofiste kullanıyoruz mükemmel bir hızı var evde ki internetin tahattutu bitsin uydu nete geçircem evide site üzerinden hız sorgulaması var daire apartmanınıza kadar seçebiliyorsunuz evde ************ var pişmanlık ************ akk yok diyorlar ama 3 5 film indirince net ağırlaşıyor ama uydunette ayda birçok program film ve ders videoları indirdim 0,1 bile yavaşlamadı ilk günkü gibi
Süper box da kullandım 160 tl lik olanı taşınması filan hoş ama yinede hoşuma gitmedi sonuçta hat takılı zayıflama olabiliyir
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Programlama
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam 20 mbps kullanıyorum. Her bağlanan cihaza 20 mb veriyor. Yani 20 mb bölünmüyor.
3 cihazdan 4k video açıp test ettim bir kere donmadı.
1 kişi bu mesajı beğendi.