Merhaba arkadaşlar. Daha önceki site satış tecrübeme dayanarak sitenin adresini herkes ile PAYLAŞMAYACAĞIMI BURADAN BELİRTMEK İSTİYORUM. Sanırım bunun da açıklamasını yapmama gerek yok foruma takılan herkes biliyordur.

Lütfen Ciddi alıcı olanlar, Gerçekten kazanç sağlamak isteyenler ile detaylı görüşelim. Aksi halde kimse kimsenin vaktini çalmasın.

Site adresi telefon da ciddi ciddi görüştükten sonra verilecektir.
Site için istenen fiyat 9.000TL
Sitenin aylık getirisi: 8 ağustos 24 eylül arası 1.112.TL
Sitenin açılış tarihi: AĞUSTOS 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Para Kazanma
Günlük hit sayısı:Hit ile kazanç sağlanmıyor
Ziyaretçi kaynağı: webmaster forumları, sosyal medya
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: özel yazılım script ile birlikte satılık
Hosting dahil midir: 1 senelik hosting dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Instagram hesabını belirtmeyi unutmuşum. Instagram hesabı da devredilecek.

Site kısa sürede güzel kazançlar sağladı. Aslında 8.Ayın geliri çok düşük. Çünkü sitenin açılması ve altyapısının hazırlanması 1 ayımıza mağloldu. Ayrıca site taşıma işleri ile de zaman kaybettik.
Şuan için herşeyimiz dörtdörlük hazır vaziyette. Bismillah diyip para kazanabilirsiniz. Ben real de çalıştığım için boş zamanlarım da ilgilenerek bu kazançları sağladım. Kazancını web den sağlayanlar katbekat fazlasını kazanacağının garantisini veriyorum.
Aşağıya enpara hesabıma gelen transferleri ekledim, daha gelmeyenler var. Buna istinaden site ismini isteyeceklerden ricam hesabında siteyi alacak bakiyeyi göndermelerini RİCA ediyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.