ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
antalya07 adlı üyeden alıntı
Bende gereksiz yorum yapmamanı söyledim. Yapılan yorumlara göre mi görüş belirtiyorsun yoksa siteyi inceleyerek mi neyse başka yorum yapmazsan sevinirim iyi forumlar.
Dostum burası forum ve sen eleştiriyi kabullenmiyorsan konuyu açmayacaksın. Kural budur. Ha eğer sana yapılan yorumu beğenmezsen sağ üstten yorumu adminlere bildirirsin ve o kişi eğer sen haklıysan ya yorumu silinir yada uzaklaştırma yer.
Ayrıca hiç bir kimseye emir kipiyle konuşamazsın.
Site yorumuna geçecek olursak:
Tasarımı biraz sadeleştirmen ve reklam yerleşimine önem vermen gerekli. Renkler'de sorun var. Yazı başlıklarında hover'larda siyah olunca okunmaz bir hal alıyor. Sidebar ve footer iyi duruyor ancak içerik kısmı ve header mutlaka değiştirilmeli.
İyi Forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eleştiriyi elbet kabul etmemezlik olmaz ama benim sinirlendiğin nokta yorumlara dayalı yorum yapmak oldu siteyi incelemesi gerekirken yazılanlara bakarak yorum yapılması ne kadar doğru görüşün için de teşekkür ederim.
Skype ; eneskaya07
isodmin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Waiter / Writer / Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eren kardeşim cevabı vermiş gerçi ama söylemeden geçemeyeceğim; Bir gariplik yapmışsın, birileri eleştirdiğinde sert çocuğu oynarsan onlarda yönetmeni oynarlar.
Tamam de geç....
1 kişi bu mesajı beğendi.